Netflix v novem tednu izdaja več novih filmov

ByAnja Kadič

8. februarja, 2023 , ,

Netflix v novem tednu izdaja več novih filmov

V februarju bo na Netflixu izšlo nekaj odmevnih filmov, ki si jih lahko ogledajo naročniki. Od nove romantične komedije z Reese Witherspoon in Ashtonom Kutcherjem (Your Place or Mine) do vrnitve serije You, katere četrta sezona nadaljuje zgodbo, prirejeno po knjižni seriji Caroline Kepnes.

You, 4. sezona, 1. del

Najprej je pred nami težko pričakovana vrnitev ene najbolj priljubljenih Netflixovih izvirnih serij. Saj je četrta sezona psihološkega trilerja You, Penna Badgleyja razdeljena na dva dela. Od teh bo prvi na Netflixu na sporedu 9. februarja.

Naročnikom na Netflix na drugo polovico četrte sezone ne bo treba dolgo čakati. Prihaja natanko en mesec pozneje, 9. marca. Poleg tega bosta obe polovici sezone obsegali po pet epizod.

https://www.youtube.com/watch?v=3COY_HrMngc

Na vprašanje, kako daleč lahko človek gre za ljubezen, ko si briljantni vodja knjigarne utira pot z ambiciozno pisateljico, je njegov odgovor jasen. Do konca. Očarljiva in nerodna zaljubljenost hitro postane obsedenost, saj s pomočjo interneta in družabnih omrežij zbira najintimnejše podrobnosti in se ji približa. Pri tem pa tiho in strateško odstranjuje vse ovire in osebe, ki mu stojijo na poti.

Your Place or Mine 

Za valentinovo bomo videli romantično komedijo z Reese Witherspoon in Ashtonom Kutcherjem v glavnih vlogah. Film Your Place or Mine, ki prihaja 10. februarja, pripoveduje zgodbo o dveh prijateljih Debbie (Witherspoon) in Petru (Kutcher). Oba sta si nasprotna, saj Debbie v Los Angelesu s sinom obožuje rutino, Peter pa spontanost in spremembe v New Yorku.

“Ko za en teden zamenjata hišo in življenje,” pojasnjuje Netflix, “ugotovita, da tisto, kar mislita, da želita, morda ni tisto, kar v resnici potrebujeta.”

Poleg omenjenih igralcev igrajo še Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, Tig Notaro in Steve Zahn. Jason Bateman iz filma Ozark je tudi izvršni producent filma.

The Exchange: Netflixova drama o kuvajtski borzi v 80. letih

Še ena Netflixova premiera, ki bo pred nami čez nekaj dni, gledalce popelje v 80. leta. V obdobje velikih las, glasne mode in visokih financ, le da prizorišče ni Wall Street, temveč Bližnji vzhod.

The Exchange, ki prihaja 8. februarja, je Netflixova izvirna serija iz Kuvajta v šestih epizodah, ki so jo navdihnili resnični dogodki. Pripoveduje zgodbo o dveh pionirkah, ki sta se odločili postati pionirki na borzi v Kuvajtu v 80. letih prejšnjega stoletja. Nadia Ahmad, Anne Sobel in Adam Sobel so ustvarili in napisali to serijo, ki oživlja zgodbo o Faridi in Muniri.

Prva se je pred kratkim ločila in želi dokazati, da lahko poskrbi za svojo hčerko. Fairda, ki je bila več kot desetletje brez službe, medtem ko je bila gospodinja, se odloči, da se bo ponovno zaposlila. Skupaj s sestrično Muniro se pridružila kuvajtski borzi vrednostnih papirjev.

Vir: Netflix

Ne spregljete…

Netflixova serija Split predstavila kot mesto burekov in kebabov

Dokumentarna serija Netflix Nekdo nahrani Phila spremlja ameriškega igralca, scenarista in televizijskega producenta Philipa Rosenthala, ki potuje po svetu in jé tisto, kar priporočajo domačini. Ko je prišel v Split,… več tukaj.