Nika Zorjan je pripravljena na spremembe

Nika Zorjan, prekmurska pevka letos obeležuje dva izjemna jubileja. 10. obletnico glasbene kariere in 30. rojstni dan. Slednji zanjo predstavlja veliko prelomnico. Nika se je zato odločila, da je 3. december enkratna priložnost, da njena nova pesem in videospot, v katerem pevka razgali svojo dušo in srce, ugledata luč sveta.

Nika Zorjan je v 30. leta vstopila z osebnoizpovedno pesmijo.

Zrelo in močno sporočilo

“Skladba gre v drugačno smer in se svojim poslušalkam in poslušalcem predstavljam v novi luči,” ob izidu pesmi pravi Nika in skrivnostno doda, da še nobene skladbe ni začutila tako globoko. 

“Želim si, da bi ljudem skozi glasbo predajala svoja čustva, in zdi se mi, da mi je to tudi uspelo, saj je pesem zrelejša od vseh zdajšnjih in verjamem, da se bo marsikdo našel v njej. Konec koncev smo vsi krvavi pod kožo,” še pravi glasbenica, ki je pesem napisala, ko ji je bilo težko. 

“Včasih moraš osebo pustiti, da gre svojo pot, pa čeprav jo imaš še vedno neizmerno rad, saj je čas, da na prvo mesto postaviš sebe. Tudi če je prava odločitev nekoga izpustiti iz življenja, ga lahko pogrešaš. Tudi ko veš, da moraš svojo pot, boš pogrešal cono udobja. Tudi ko se smejimo, smo v sebi včasih žalostni. Vsi. To je življenje v vsej svoji veličini,” o skladbi pove Nika.

December

December je zanjo poseben tudi zato, ker bo izdala album z naslovom Od začetka, na katerem bodo zbrane uspešnice, ki jih je posnela v zadnjih desetih letih.

Videospot za pesem Zadnjič kakor prvič je delo videoprodukcije Neo Visuals, Nika nam v njem skozi izjemne prizore predaja čustva, z besedami boža našo dušo in na pragu tridesetih dokazuje, da ogenj v njej iz leta v leto gori čedalje bolj strastno.

Vir: 24ur Foto: Nika Zorjan osebni arhiv