Noseča zvezdnica serije Hollyoaks Jorgie Porter kar sije

Igralka iz serije Hollyoaks Jorgie Porter je nosečnost naznanila v začetku junija. Konec tedna je na Instagramu objavila nov posnetek svojega sijočega trebuščka.

34-letna igralka je objavila selfie v ogledalu. Na njem je nosila oranžno dvodelno oblačilo, sestavljeno iz zgornjega dela in zavitega krila do tal.

 Elegantno obleko je dopolnila z belimi sandali s peto in zlatimi uhani.

Jorgie si je svetle lase uredila v nizkem čopu in se čudovito naličila.

Pod fotografijo je napisala: “Zaročna zabava pripravljena.”

Številni od njenih 716.000 sledilcev so se zgrnili v komentarje in se navduševali nad nosečo igralko.

Eden od oboževalcev je zapisal: “Kako si lahko noseča videti še lepša? Toliko ljubezni.”

Drugi je napisal: “Lepo se imejte, videti si čudovito.”

Jorgiejev zaročenec Ollie Piotrowski je sladko komentiral “moja gospodična”, čemur so sledili emojiji s srcem in še dva emojija s srčnimi očmi.

Jorgie je junija sporočila, da z zaročencem Olliejem pričakujeta skupnega otroka, potem ko sta novembra 2021 v 14. tednu nosečnosti tragično izgubila četverčke.

Prejšnji mesec je igralka za OK! spregovorila o svoji nosečnosti in napovedi nosečnosti: “Ves čas sem to držala v skrivnosti, zdaj pa… končno!”

O tem, ali je bilo med snemanjem težko ohraniti skrivnost, je Jorgie priznala: “Ja, očitno moja oblačila za Thereso niso prijazna do nosečnic, zato je dobro, da to razkrijem.”

Zvezdnica telenovele se je tudi šalila, da je med snemanjem skrivala svojo nosečnost in tako najbolje igrala.

Jorgie je povedala: “Mislim, da sem se, iskreno povedano, trudila, da sem to prikrivala in se pretvarjala, da je vse v redu, kar je nekoliko nadležno.”

Igralko je na Hollyoaksu prijazno podprla tudi njena družina na zaslonu: “Vidim jih vsak dan, tako da so ves čas zraven!”

Vir slik: Ok!