Nova luna bo 15. septembra v Devici, kaj prinaša?

ByAna Koren

13. septembra, 2023
Foto: Pexels

Nova luna bo 15. septembra v Devici, kaj prinaša?

Nova luna, ki bo 15. septembra v Devici prinaša obdobje sprememb, ki jih je potrebno sprejeti z odprtim srcem. Ta čas pomeni konec nekega obdobja in začetek novega, hkrati pa je priložnost za premislek o osebnih vrednotah in načinih. V kulturah, kjer je luna pomembna, mlada luna simbolizira nove začetke. Vsako zodiakalno znamenje bo med tem obdobjem doživelo svoje izzive.

Oven: Čas je za samorefleksijo in soočanje s čustvi. Pričakovane so spremembe v okolju in morebitni konflikti zaradi nepremišljenih izjav. Posvetite čas sebi in novim praksam meditacije.

Bik: To je idealen čas za samozdravljenje in počitek. Razmislite o svoji rutini in jo posodobite z novostmi. Venera v levu bo pomagala pri samorazumevanju.

Dvojčka: Začenja se obdobje miru. Posvetite čas razmisleku o udobju in varnosti ter preživite čas z ljubljenimi.

Rak: Poudarek bo na komunikaciji in okolju. Pričakovani so nesporazumi zaradi retrogradnega Merkurja. Naučili se boste pomembnih lekcij o komunikaciji z ljudmi.

Lev: Pritegnili vas bodo finance in morda boste želeli spremeniti svoj videz. Namesto impulzivnih nakupov se posvetite načrtovanju proračuna.

Devica: To bo produktivno, vendar zahtevno obdobje. Pretirana samokritičnost ne vodi do uspeha. Idealni pogoji za uresničevanje idej.

Iskanje ravnovesja, razširite obzorja

Tehtnica: Iskanje ravnovesja bo ključnega pomena. Pozitivni vplivi bodo na družabnem življenju in ustvarjalnosti, vendar bodite previdni pri impulzivnosti.

Škorpijon: To je čas je za pridobivanje podpore od prijateljev in ljubljenih. Pomembna lekcija bo potrpežljivost.

Strelec: Čas bo za ponovno preverjanja poklicnih dejavnosti. Ne predajte se impulzom za dramatične spremembe. Poskusite spraviti stvari v red.

Kozorog: Razširite svoja obzorja in spremenite vzorce razmišljanja. Ne prevzemajte vedno odgovornosti za druge.

Vodnar: Pripravite se na notranje spremembe in čustvene pretrese. Morda boste morali bolje braniti svoje meje.

Ribi: Nova luna vam bo odprla oči v odnosih. To bo vaš čas za razmislek o veri in filozofiji.

Skupno vsem znamenjem je, da bo nova luna v devici prinesla izzive, ki bodo prisilili posameznike, da razmislijo o svojih vrednotah, navadah in odnosih. Vsak bo imel priložnost za rast in preobrazbo, če bodo pripravljeni sprejeti spremembe.

Foto: Pexels Portal24