100 milijonov predvajanj v enem tednu ima pesem, ki je podrla rekord na Spotifyju

Nova pesem Miley Cyrus z naslovom Flowers je postala največkrat predvajana pesem v enem tednu v zgodovini Spotifyja. Dosegla je več kot 100 milijoni predvajanj. Videospot ima že več kot 70 milijonov ogledov.

Pevka je na Twitterju zapisala: “Hvala Spotifyju in mojim izjemnim oboževalcem.”

Naj omenimo, da sta TikTok in Instagram polna videov, kjer ženske uporabljajo pesem za svojo vsebino. Miley jo je izdala na rojstni dan svojega nekdanjega moža, igralca Liama ​​Hemswortha. Besedilo je posvečeno njemu.

Kot so opazili oboževalci, je besedilo pesmi pravzaprav odgovor na pesem Bruna Marsa When I Was Your Man. Liam jo je menda posvetil Miley, ko sta bila skupaj.

Foto: Columbia, Youtube

Ne spreglejte…

Saša Lendero prvič po ločitvi v javnosti, Miha pa je pokazal novo

Pevka Saša Lendero je zadnje dni v središču pozornosti, saj so mnogi še vedno v šoku zaradi njene ločitve od Mihe Hercoga. Zdaj je prvič prišla v javnost in videti je odlično.

Pevka Saša Lendero se po ločitvi odlično drži in kaže zares pogumen obraz. Glasbenica je nedavno gostovala na Radiu Aktual in videti je bila zares čudovito.

Mnogi so že dlje časa slutili, da v njenem zakonu ni vse v najlepšem redu. Pred dnevi je pevka tudi sama spregovorila in potrdila govorice, da se ločuje, kar je mnoge močno potrlo. Miha Hercog in Saša sta bila videti zares lep in ljubeč par… več tukaj.

By A.K.

Komentar: