Novi trend v svetu pričesk: Mixie cut za drzne ženske!

Če ste naveličani bolj običajnih pričesk in hrepenite po osvežujoči spremembi, imamo za vas zanimivo rešitev. Mixie striženje, najnovejši hit v svetu lasnih trendov, vam ponuja edinstveno možnost izražanja vaše individualnosti. Ta drzna pričeska, ki se je povzpela na vrh priljubljenosti, je navdihnila številne slavne osebnosti, vključno z Miley Cyrus, ki je v zadnjih nekaj letih nosila različne ponovitve stila.

Kaj je mixie pričeska?

Mixie cut je vsestranska in elegantna možnost za ženske vseh starosti in tipov las. Ta trendovska frizura združuje elemente mullet in pixie frizure, ustvarjajoč edinstven videz. Značilnost mixie pričeske je daljši in bolj košat del las od zadaj, ki spominja na frizuro mulet, in krajši del od spredaj, podoben pixie. Zadnji del las je običajno postrižen do dolžine ramen ali nekoliko dlje, pri čemer so plasti pogosto raztrgane in neenakomerne, kar daje lasem kosmato strukturo. Sprednji del las je postrižen krajše in običajno sega do brade ali pa je še krajši.

Kako oblikovati mixie?

Mixie pričesko lahko oblikujete na različne načine, od gladke in gladke do spuščene in razmršene. Za eleganten videz lahko uporabite difuzor ali sušenje na zraku, da ustvarite ohlapne valove ali kodre. Če pa želite bolj neurejen in divji videz, dovolite, da se lasje naravno posušijo ali pa uporabite izdelke za oblikovanje, ki bodo poudarili teksturo in gibljivost pričeske.

Mixie cut je odlična izbira za tiste, ki si želite izstopati in se izraziti skozi svojo pričesko. Ne glede na tip las, ki jih imate, je ta pričeska enostavna za vzdrževanje in oblikovanje, kar vam omogoča, da vsak dan ustvarite nov videz. Prepustite se trendu in izrazite svojo edinstvenost na najbolj drzen način.

vir; Foto: Pexels; Portal24