Nuša Derenda pristala na urgenci! Nuša je zelo aktivna dama, zato jo je včerajšnja poškodba toliko bolj potrla. Zaradi močnih bolečin v nogi je namreč na urgenci. Na nogo ni mogla niti stopiti.

Med izvedbo svoje energične pesmi Energy na odru Bar Plaže v Novem mestu, kjer je nastopila kot gostja Gašperja Rifla, je naredila celo naredila kolo. Zdaj pa je nepričakovano končala na urgenci v Brežicah.

V telefonskem pogovoru je novinarjem Žurnal 24 zaupala: “Nepričakovano sem dobila tako močne bolečine v nogi, da nanjo ne morem stopiti. Ne vem, zakaj, a bolečina na zunanji strani meč je tako močna, da sem morala pomoč poiskati na urgenci. Najhuje mi je predvsem zaradi tega, ker vsako leto na morju naredim skok s saltom nazaj, pa tudi drugače rada skačem v vodo, naprej, nazaj, samo, da lahko skačem (smeh). No, zdaj ne vem, ali bom to letos lahko izvedla.”


Nuša se je letos na festivalu Melodije morja in sonca predstavila z ljubezensko navdahnjeno skladbo Valček, ki ji je prinesla drugo mesto – že četrtič. Je bila zaradi vnovičnega četrtega mesta kaj razočarana? “Ne, sploh ne. Prav smešno je, ker so mi praviloma druga mesta prinesla več, kot osvojena prva mesta.”

Vir: Žurnal24 Foto: Zajem zaslona IG