Zaradi težav letalskih prevoznikov odpovedi letov tudi na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani.

Letalski potniki se v Evropi, zaradi odpovedi letov, srečujejo z vrsto težav. Letalski prevozniki so v odpovedi letov primorani zaradi pomanjkanja letalskih posadk. Na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani množičnih odpovedi letov zaenkrat še ne beležijo. Dogajajo se posamične odpovedi. Glede na podatke je odpovedanih manj kot pet odstotkov letov.

Potniki opozarjajo na odpovedi Wizzairovih letov v Bruselj. Prav tako je nizkocenovni madžarski letalski prevoznik čez poletje odpovedal vse lete na liniji med Ljubljano in Brusljem, ugotavljajo razočarani potniki. Na odpovedi kaže tudi to, da nakup vozovnic za julij in avgust ni mogoč.

V Fraportu Slovenija z začasno ukinitvijo linije zaenkrat niso seznanjeni. A odpovedi prihajajo dnevno. Situacija se lahko tako zaradi vsesplošnega pomanjkanja posadk relativno hitro spremeni.

Potniki, ki potujejo z Rainair v Španiji bi se lahko medtem soočili z večjo zmedo. Kabinsko osebje španskega Ryanaira je namreč glasovalo za nadaljnjo 12-dnevno stavko… več tukaj.

By A.K.

Komentar: