Oh ne, Werner ne bo več organiziral svojih koncertov!

ByAna Koren

2. aprila, 2023

Oh ne, Werner ne bo več organiziral svojih koncertov!

Prejšnji teden je Werner zaključil turnejo, ki je trajala kar 20 let. Z glasbenimi prijatelji je Werner občinstvo popeljal skozi 33-letno glasbeno kariero, ki je kar tri ure skupaj z njimi prepevalo njegove največje uspešnice, kot so Valentinovo, Tu je moj dom, Hej mala opala, Ne gane me, Tam nekje.

Na odru so se mu pridružili Brigita Šuler, Marjan Zgonc, Klapa Lavanda, Darja Gajšek in Marina Tomašević, s katero je premierno predstavil tudi novi duet Majka Dalmacija.

“V teh letih smo naredili več kot 300 koncertov po športnih dvoranah, na katerih je bilo več kot 500.000 obiskovalcev. Navezali smo prijateljstvo za celo življenje in tega prijateljstva nam čisto nihče na svetu ne more vzeti. Zato bom še naprej snemal in vas presenečal z novimi pesmimi, družili se bomo na različnih nastopih, smo pa vsi skupaj spisali eno čudovito ‘koncertno zgodbo’ in naj ta zgodba za vedno ostane v naših srcih. Hvala za vse,” je ob dogodku povedal Werner. 

Z ženo Andrejo je priljubljeni pevec kar 20 let sam organiziral vse svoje legendarne koncerte, a sedaj je tega konec. “Koncertov več ne bova organizirala sama, ker je postalo prenaporno. Tako kot gredo športniki med profesionalce, tako sva tudi midva rekla, da samo še pojemo in snemamo, organizirajo pa naj drugi,” sta za zurnal24.si povedala zakonca.

vir Foto: Osebni arhiv