Pred avstrijskim klubom oklofutana slovenska pevka odpovedala nastop

Senida Hajdarpašić, bolje znana kot Senidah, slovenska pevka črnogorskega rodu, je nedavno doživela neprijeten incident pred priljubljenim avstrijskim klubom, kjer naj bi morala nastopiti, poroča Kurir. Po neuradnih, a zanesljivih informacijah naj bi se incident zgodil tik pred njenim nastopom na odru, ko je odšla na pogovor z ljudmi, ki so jo čakali, da bi rešili težave, ki so se kopičile iz preteklosti.

Po pričevanju očividca, ki je bil prisoten ob incidentu, je Senidah prispela na prizorišče točno ob dogovorjeni uri in mirno čakala v zaodrju. Nič ni kazalo na to, da bi se lahko ta večer razvil v škandal. Vendar se je situacija nenadoma spremenila pol ure pred nastopom, ko je pred klubom prispel luksuzni avtomobil z bosanskimi registrskimi oznakami. Oseba iz avtomobila je poklicala Senidah, naj takoj pristopi. Ko je stopila iz zaodrja, jo je moški napadel in udaril.

Na svojo pest

Pevka je ostala brez besed, medtem ko je nasilnež nadaljeval z vpitjem, obtožujoč jo, da se dela pametno. Opozarjal je tudi, da ima prepoved koncertiranja. Kljub poskusom Senidah, da bi pojasnila svojo stran zgodbe, ni spregovorila. V naslednjih trenutkih jo je nasilnež še nekajkrat močno udaril ter ji zagrozil, da gre takoj k šefom kluba. Pevki je prepovedal nastop. Kot navaja priča ji je še dejal, da bo šefom sporočil, da se počuti slabo. Vir poroča tudi, da naj bi Senidah nato vstopila v avtomobil z napadalcem.

Po poročanju Kurirja je spor izbruhnil, ker se je Senidah na lastno pest dogovorila za nastop v Avstriji. Slednje pa je povzročilo konflikt z ljudmi, ki so prišli ponjo in se niso strinjali s to odločitvijo. Namesto Senidah so gostje kluba večer preživeli ob glasbi didžeja.

Vredno je omeniti, da so se že pred tem incidentom pojavile grožnje proti Senidah, ko je sprejela odločitev o prekinitvi sodelovanja z nekaterimi svojimi sodelavci, med njimi Buba Koreli in Džala Brat, ki naj bi bila povezana s t. i. estradno mafijo.

Foto: Instagram

Portal24