Olajšanje: Merkur ni več retrograden, tem znamenjem bo prinašal srečo

ByAna Koren

19. januarja, 2023

Olajšanje: Merkur ni več retrograden, tem znamenjem bo prinašal srečo

Merkur se je začel gibati direktno, kar je odlična novica za vsa znamenja. Njegovo retrogradno potovanje po znamenju kozoroga je trajalo od 29. decembra do 18. januarja in to obdobje so za mnoge zaznamovale težave in nesporazumi. Na dan so prišle stare težave, poplačale so se napake iz preteklosti .

Ko se Merkur začne premikati direktno, je čas izzivov za nami. Vstopamo v obdobje, v katerem bomo imeli priložnost zgladiti nesoglasja in izboljšati odnose z okoljem. Težavam je videti konec in v marsikomu se bo znova prebudil optimizem. Direktno gibanje Merkurja bo olajšanje prineslo vsem, a bo tem znamenjem najbolj koristilo.

Kozorog

Ker se je gibal skozi njihovo znamenje, je retrogradni Merkur najbolj prizadel Kozoroge. V preteklem obdobju so se srečevali s težavami, povezanimi s službo, financami, gospodinjstvom in družino, kar pa je zdaj del preteklosti. Težave se bodo začele počasi reševati, hkrati bodo dobili priložnost za uresničitev poslovnih in finančnih načrtov.

Devica

Device se zadnje tedne srečujejo s težavami pri delu, zdaj bodo opazile, da jim gre vse hitreje in lažje. Znova bodo iznajdljivi in ​​ustvarjalni, zato bodo uspešno našli rešitev za vsako težavo. Če se bodo potrudili, bodo nagrajeni. To obdobje je ugodno tudi za reševanje ljubezenskih konfliktov.

Tehtnica

Olajšanje bo  občutila tudi tehtnica. Opazile bodo, da okolica bolj spoštuje njihovo mnenje, kar jim bo dalo zagon in jih spodbudilo k boju za svoje poslovne cilje. Izboljšale bodo okrnjene odnose z bližnjimi, predvsem pa bodo zadovoljni z intimnim življenjem. Načrti v zvezi z nakupom ali preureditvijo stanovanja bi se lahko premaknili z mrtve točke.

Ne spreglejte…

Največji egoisti so rojeni v teh znamenjih horoskopa

Vsak bi moral imeti zdravo mero samozavesti, a nekateri imajo o sebi previsoko mnenje, to so egoisti. Nenehno se hvalijo s svojimi dosežki, da bi naredili vtis na okolico, najpomembnejše pa jim je, da zadovoljijo sebe in svoje potrebe. Ta znamenja v astrologiji veljajo za najbolj obsedena s seboj… več tukaj.

vir Foto: Pexels