Otroci Jennifer Garner ne želijo gledati njenih filmov

ByAna Koren

21. aprila, 2023

Otroci Jennifer Garner ne želijo gledati njenih filmov

Otroci Jennifer Garner niso preveč zainteresirani za gledanje maminih vlog na platnu. Niso veseli, ko jo vidijo žalostno ali ko nekoga poljublja, čeprav vedo, da je to igra. Zanimivo je, da jih to ne moti, ko v filmu gledajo očeta.

Življenje včasih ni pravično, o čemer se je prepričala hollywoodska igralka Jennifer Garner. Ni vesela, da njeni otroci, enajstletni sin Samuel ter hčerki, štirinajstletna Seraphina in triletna Violet, raje kot njene gledajo filme svojega očeta Bena Afflecka. Ne gre za to, da eksplicitno zavračajo ogled njenega filma, kot je “Elektra”, v katerem je v mladosti igrala glavno vlogo, ali vohunske serije “Alias”. Želijo ji pokazati, kako zelo jo imajo radi in jo podpirajo.

“Ne marajo mojih filmov. Mislim, da jim je malo čudno, ko vidijo svojo mamo, kako nekoga poljublja ali joka,” je dejala bivša žena Bena Afflecka. Dodala je, da jih zato ni silila, da bi skupaj gledali njen novi projekt, serijo “The Last Thing He Told Me”. Prvi dve epizodi sta bili premierno predvajani 14. aprila, na Apple TV+. Posnet je bil po istoimenski uspešnici ameriške pisateljice Laure Dave. Znana igralka igra vlogo Hannah Hall. Poročena je z leto dni mlajšim možem Owena Michaelsa, katerega 16-letna hči Bailey iz njenega prvega zakona ne prenese.

Srednjo hčerko Seraphina je sicer pridobila, a le zato, ker ji je nekoč brala to knjigo. People poroča, da je želela videti, kako so liki, o katerih je slišala, videti na malem ekranu. “To knjigo sem na glas brala s svojim srednjim otrokom pred spanjem in nisva mogli nehati,” je povedala igralka. Po drugi strani pa jo je presenetilo zanimanje Samuela, Seraphine in Violet za očetove filme.

“Nimajo nič proti gledanju svojega očeta. Prvi film, ki jih je pritegnil, je bil “Armagedon”. Zabavala jih je ideja, da bi lahko vrtalec nafte zaradi spleta okoliščin postal astronavt. Toda prvi film, ki jih je zanimal, je bil “Good Will Hunting”. Bili so angažirani in zainteresirani in to je bila z umetniškega vidika verjetno ena najbolj posebnih izkušenj v mojem življenju,” je zaključila igralka.

Foto: Wikimedia Princesa.si