Padec Ilke Štuhec v St. Antonu ni bil nedolžen

ByAna Koren

16. januarja, 2023

Padec Ilke Štuhec v St. Antonu ni bil nedolžen

Slovenska smučarska šampionka Ilka Štuhec je dan po hudem sobotnem padcu na superveleslalomu v St. Antonu na Instagramu razkrila, da padec ni bil tako nedolžen, kot je morda zdelo.

32-letna Mariborčanka je v soboto na superveleslalomu v St. Antonu grdo padla in ostala brez novih točk v svetovnem pokalu. Čeprav se je sama odpeljala v iztek proge, je preventivno izpustila nedeljski super-G. Po tem je na svojih družbenih omrežjih potrdila, da je spektakularen padec pustil posledice.

“Minilo je že kar nekaj časa, ko sem naredila salto. Zdaj mi je to prvič uspelo tudi na smučeh,” se je v začetku zapisa pošalila Ilka Štuhec. Hkrati je potrdila, da padec ni bil tako nedolžen.

“Gleženj bo potreboval nekaj dodatnega zdravljenja, držimo pesti, da se vrnem že v Cortini,” je še zapisala.

vir Foto: Ilka Štuhec Twitter

Ne spreglejte…

Greta Thunberg se pridružuje protestu “Pinky” in “Brain” proti rudniku premoga

Švedska podnebna aktivistka Greta Thunberg je obsodila “policijsko nasilje” pri odstranitvi podnebnih protestnikov, ki so poskušali preprečiti, da bi zapuščeno vas pogoltnil odprti rudnik premoga.

Zadnji prebivalec je Lützerath v zahodni Nemčiji zapustil pred več kot enim letom- Policija je prišla, da bi aktiviste odstranila s kraja.

Mnogi protestniki so odšli, dva protestnika z vzdevkoma “Pinky” in “Brain” sta se zaprta v predor… več tukaj.