Slovenska misica Mihaela Novak Marlis pri 47-ih na pragu nove kariere. Sita sem imitacije mladosti, v katero nas ‘forsira’ družba.

Nekdanja slovenska miss Miša Novak, v Grčiji znana kot Mikaela Novak Marlis, se je pri 47-ih podala na nenavadno avanturo, in sicer je sodelovala v resničnostnem TV-šovu Grški model skupaj s hčerko. Šov ji prinaša nove karierne priložnosti, ki jih bo lepa Ptujčanka, živeča v Solunu, izkoristila.

Draga Miša, en lep pozdrav v Grčijo. A veš, da so me že septembra ‘moji’ domačini v Tertsi na jugu Krete spraševali o tebi, če te poznam, da so te videli, da si vstopila v šov Greece’s Next Top Model, in to ne sama, ampak s hčerko. Ko sem jim povedala, da se seveda poznava, sem bila še bolje zapisana. Torej gre za šov, ki je v Grčiji zelo popularen, kajne?


Greece’s Next Top Model je eden najbolj gledanih resničnostih šovov v Grčiji. Meseca maja sem spremljala svojo hčerko Maro na avdicijo v Atene, ker ji je bilo neprijetno potovati sami. Medtem ko je izpolnjevala obrazec za prijavo, je k nama pristopila odgovorna za kasting produkcijske hiše in vprašala, če sva mama in hčer.

Vztrajala je, da grem z Maro pred žirijo, a sem mislila, da bi me samo radi spoznali. Ko so naju zagledali, so bili tako navdušeni, da so me tri četrt ure prepričevali, naj se udeležim tudi jaz. Po pogovoru z možem Georgom in hčerko Maro sem se vendarle odločila za sodelovanje. Mož Georg mi je rekel: “V Sloveniji si pustila vse zame, tega ne boš pustila. Življenje ti je dalo novo priložnost, da dokončaš to, kar si začela pred dvajsetimi leti, a si opustila, ker sem si jaz želel družino in otroka.”

Kaj te je pri 46-ih vodilo, da si vstopila v šov, ki pa je zahteval od tebe tudi bivanje v skupni hiši, če se ne motim? Kako je na šov gledal tvoj mož?


Bivati v vili skupaj s 25 najstnicami ni bilo lahko. Poskušala sem skrbeti zanje kot mama, da mi bi čas lažje mineval. Veliko sem telovadila, plavala in tekla vsak dan, medtem ko so dekleta spala do popoldneva… več na Parada plesa.

Foto: Pexels (fotografija je simbolična)

By A.K.

Komentar: