Barbra Drnač nam tokrat na portalu Parada plesa predstavi Trio MTP in nas povabi na poletno plesno evforijo!

V petek, 8. julija, štarta drugi Summer Dance Intensive v Austria Trend hotelu, ki ga kurira trojka Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar, bolj znana kot MTP. Seminar se bo odvijal do nedelje z zaključkom v Plesni šoli Bolero. V pogovoru pa izveste vse o dogajanju in minulih prvenstvih.

Pozdravljen, trio MTP. Odštevate dneve do svojega drugega MTP Summer Dance Intensive seminarja. Mesta so zapolnjena, vi pripravljeni, kaj se torej plete v vaših glavah v tem trenutku teden dni pred 8. julijem, ko se seminar začne?

MTP: Vse se odvija tako hitro, da stvari pripravljamo sproti. Se dogovarjamo še za zadnje malenkosti, dodelujemo koreografije, pa sestanki, e-maili … Vse z veliko pozitivne energije, ki jo tak dogodek prav gotovo potrebuje. Komaj čakamo in se veselimo druženja z vsemi plesalci. Res smo veseli, da na MTP Summer dance intensive prihajajo najboljši plesalci v Evropi. Vse skupaj nas bo okoli 200. Ponosni in hvaležni smo za to in vabimo še vse tiste, ki radi lovijo zadnje trenutke. Nekaj mest je še na voljo, tako da le pohitite…več TUKAJ.

Foto: Tija Ažman ParadaPlesa