Paris Hilton razkrila ime svojega novorojenega sina

ByAna Koren

26. februarja, 2023

Paris Hilton razkrila ime svojega novorojenega sina

Paris Hilton je razkrila ime svojega novorojenega sina. “Mojemu čudovitemu fantku je ime Phoenix Barron Hilton Reum. S Carterjem sva tako ponosna, da ga pozdravljava na tem svetu,” je povedala v podcastu This is Paris. Manekenka je povedala, da načrtuje hčerko, ki jo bo poimenovala London. 

“Že leta sem razmišljala o imenih za dojenčke,” je dodala Paris in opozorila, da Phoenix pomeni “upanje in ponovno rojstvo”. Fantovo srednje ime Barron je Paris izbrala v čast svojega pokojnega dedka Barrona Hiltona.

Konec januarja je Paris Hilton svet presenetila s fotografijo na Instagramu, na kateri je sporočila, da je postala mamica… več na Princesa.si.

Foto: Instagram Paris Hilton

Ne spreglejte…

Švedski znanstveniki odkrili, kdaj telovaditi, če želimo shujšati

Kdaj telovaditi? Zjutraj ali zvečer? Morda se vam zjutraj ne zdi nič kaj privlačno telovaditi. Švedski znanstveniki menijo, da je za hujšanje najboljši trening na začetku dneva. Njihova hipoteza temelji na študiji, izvedeni na miših. Pravijo, da bi se rezultati lahko izkazali dragoceni tudi za ljudi.

Ekipa z inštituta Karolinska je proučevala biološke procese pri glodalcih, ki so bili prisiljeni teči zjutraj ali zvečer. Miši, ki so morale telovaditi zjutraj, so imele najbolj aktiven metabolizem.

Rezultati študije so bili objavljeni v reviji Proceedings of the National Academy of Sciences... več tukaj.