Perfecta Dreams v Sloveniji v Cityparku odpira svoj prvi salon

ByAna Koren

11. maja, 2023

Perfecta Dreams v Sloveniji v Cityparku odpira svoj prvi salon

Priznana blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimaja za zdravo spanje Perfecta Dreams bo v sredo, 17. maja, ob 13. uri v prvem nadstropju Cityparka slavnostno odprla svoj prvi salon. Na dolgo pričakovanem dogodku bosta zbrane nagovorila generalni direktor Hrvaške, Jugovzhodne Evrope in Italije Damir Matijević in direktorica maloprodaje Adriatic regije Kristina Bošnjak.

V podjetju že več kot 30 let proizvajajo vzmetnice in postelje na Hrvaškem, zaposlujejo 600 ljudi. So del velikega mednarodnega podjetja Hilding Anders s sedežem v Malmoju na Švedskem. Na Hrvaškem imajo 25 trgovin z dvema blagovnima znamkama Hespo in Perfecta Dreams. V Srbiji imajo tri salone. V Sloveniji bo to njihova prva trgovina. Do konca leta jih nameravajo odpreti še nekaj.

Nova pridobitev bo obiskovalcem omogočila odkritje in doživetje vrhunskega spalnega udobja na enem mestu. Izbirali bodo lahko med celovito izbiro ležišč, vključno z vzmetnicami, ležišči iz pene, oblazinjenimi posteljnimi okvirji in drugimi spalnimi dodatki. S tem bo zagotovljena prilagodljivost in možnost izbire glede na individualne potrebe posameznika. Vsaka vzmetnica iz linije Perfecta Dreams je namreč zasnovana, izdelana in preverjena s posebno pozornostjo.

Kdo so Perfecta Dreams?

Perfecta Dreams premium je blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimaja za zdravo spanje že več kot 30 let. Od leta 2007 so del mednarodne skupine Hilding Anders s sedežem v Malmoju na Švedskem, enega najpomembnejših podjetij v panogi, ki deluje v več kot 40 držav in proizvaja vrhunske blagovne znamke vzmetnic in postelj. Vlagajo v najsodobnejše tehnologije, sledijo najnovejšim svetovnim trendom in spoštujejo najstrožje standarde kakovosti izdelkov, ki jih vodi predvsem načelo zaupanja in odgovornosti. Želijo si, da je blagovna znamka Perfecta Dreams sinonim za dober spanec in da so na seznamu »top-of-mind« pri nakupu vzmetnic in postelj na trgu.

Foto: Perfecta Dreams