Pet najboljših napitkov za hitrejše topljenje trebušne maščobe

ByAna Koren

14. januarja, 2023 ,

Pet najboljših napitkov za hitrejše topljenje trebušne maščobe

Pet najboljših napitkov za hitrejše topljenje trebušne maščobe. Pitje visokokaloričnih pijač, kot so gazirane pijače, pivo in razni napitki, lahko povzroči povečanje telesne mase tako enostavno kot pogosto obiskovanje restavracij ali naročanje hitre hrane.

Ali ne bi bilo super, če bi namesto tega lahko popili čarobni eliksir, ki bi vam pomagal pri hujšanju? Na žalost to ni povsem mogoče.

“Čarobnega recepta res ni,” pravi dietetičarka Rachel Dyckman. “Kljub tržnemu pompu za dietne šejke in pijače za izgorevanje maščobe, ni tekočega pripravka, ki bi ga lahko pogoltnili in bi kar tako uničil vse vaše maščobne celice. Vendar pa obstaja so pijače, ki so za vas boljše in ne bodo prispevale k trebušni maščobi.”

Ravno nasprotno, nekatere pijače lahko pomagajo pri hitrejšem izgorevanju maščob, saj zmanjšajo željo po prenajedanju in preprečijo vnos dodatnih kalorij ter pospešijo vaš metabolizem, tako da lahko vaše telo učinkoviteje izgoreva maščobe, dodaja Dyckman.

Dietetiki običajno ne marajo, da bi svojim strankam vzbujali upanje na enostavno hujšanje s predlaganjem čarobnih shujševalnih napitkov, vendar opozarjajo na boljše izbire pijač, ki lahko zagotovo pomagajo.

To so naslednje pijače:

  • smutiji iz zelene listnate zelenjave
  • voda
  • zeleni čaj
  • črni čaj
  • kava.

vir

Ne spreglejte…

Najboljši treningi za začetek leta, zavidljivo formo zagotavljajo do toplejših mesecev

Če želite svoje telo do poletja spraviti v formo, je zdaj pravi čas, da začnete z vadbo. Tudi če trenirate le nekaj minut na dan, boste rezultate videli v nekaj mesecih. Inštruktorica joge in pilatesa Kristin McGee pravi: “Če lahko najdete minuto za umivanje zob, potem lahko najdete minuto za vadbo.”.. več tukaj.