Pevec, ki bo v Parnem valjku zamenjal legendarnega Akija

ByAna Koren

22. marca, 2023

To je pevec, ki bo v Parnem valjku zamenjal legendarnega Akija

Parni valjak je tudi uradno razkril, kdo bo zamenjal legendarnega Akija Rahimovskega.

“Moja glava, moja pravila feat. Igor Drvenkar, četrtek, 23. 3. ob 12:00. Premiera naše nove skladbe na radijskih postajah po vsej regiji in videospot na našem YouTube kanalu”, so objavili na svoji uradni spletni strani in tako potrdili, da so bo odslej nastopal s pevcem Igorjem Drvenkarjem, 31-letnikom, ki ga hrvaška javnost že pozna po oddaji A Strana.

Igor je pel v različnih zasedbah, preizkusil pa se je tudi v več muzikalih, med njimi Jesus Christ Superstar, Uskrsli ter Ljepotica in Zvijer. Zagrebčane je zabaval na sprejemu 2022. Že prej so se šušljale, da bo Igor novi frontman zasedbe, a je zasedba govorice potrdila šele danes.

Aki je bil s Parnim valjkom od začetka

Aki Rahimovski je umrl lani januarja v starosti 66 let. 

Prvo postavo Parnega Valjka so sestavljali: Aki Rahimovski (vokal, klavir), Husein Hasanefendić Hus (solo kitara, akustična kitara, vokal), Srećko Antonioli (bobni), Zlatko Miksić – Fuma (bas kitara) in Jurica Pađen (solo kitara, akustična kitara). V svoji 30-letni karieri je Parni valjak izdal 16 studijskih albumov, 14 singlov, 5 albumov v živo, 4 kompilacije in 2 koncertna DVD-ja.

vir Foto: Parni valjak Facebook

Ne spreglejte…

Sharon Stone zaradi vloge izgubila skrbništvo nad sinom

Sharon Stone je, pred 15-imi leti, razmišljala o izgubi skrbništva nad sinom. V podcastu Table for Two je povedala, kako je do izgube skrbništva prišlo v času, ko je bila na vrhuncu slave. Igralka meni, da je bila zaradi vloge v filmu Prvinski nagon v sporu za skrbništvo “v naprej obsojena”… več tukaj.