Piran: Hollywoodski glamour tudi v Sloveniji

ByA.K.

14. septembra, 2022
Piran je kulisa hollywoodskega glamurja

Piran bo do 4. oktobra kulisa hollywoodskega glamurja. V Piranu bo tuja snemalna ekipa z zvezdniškim imeni, kot so J. K. Simmons, Halle Berry in Mark Wahlberg snemala akcijski film. Na piranski občini prebivalce in obiskovalce zaradi snemanja pozivajo k potrpežljivosti.

Primorske novice navajajo, da gre za produkcijo Netflixovega akcijskega trilerja Our Man from Jersey. Režiser je Julian Farino. V eni od glavnih vlog res nastopa Halle Berry, v igralski zasedbi so poleg Marka Wahlberga in oskarjevca J. K Simmonsa tudi Jackie Earle Haley, Jessica De Gouw in Adewale Akinnuoye-Agbaje.

V napovedniku filma portal IMDB povzema, da gre za zgodbo o Miku, prizemljenem gradbenem delavcu iz Jerseya, ki ga bivše dekle iz srednješolskih časov Roxanne vpelje v svet vohunjenja in tajnih agentov.

Poseben prometni režim

V Piranu bo Ekipa produkcijske hiše Pakt Media za logistične potrebe in varno izvedbo snemanja ter vseh udeleženih v prometu v starem mestnem jedru, v času snemanja izvajala posebni prometni režim. Zaradi tega bo dostop do snemalnih lokacij moten. Od občasnih daljših do kratkih 15-minutnih popolnih zapor cest, trgov in ulic.

Prosijo za razumevanje.

Foto: Ricky Vigil M/GC Images