Pogled v zvezde: Dnevni horoskop za 1. november

ByAna Koren

1. novembra, 2023
Horoskop [Foto: Pixabay]

Pogled v zvezde: Dnevni horoskop za 1. november

Dobrodošli v dnevni astrološki napovedi, kjer vam bomo predstavili vpogled v energije, ki vplivajo na vaše znamenje danes. Astrologija nam omogoča, da bolje razumemo in izkoristimo vplive planetov na naše življenje ter nam pomaga pri odločitvah in načrtovanju dneva. Ne glede na to, ali vas zanima ljubezen, kariera ali osebna rast, vas vabimo, da preberete, kaj zvezde napovedujejo za vaše znamenje in se pripravite na prijetne in izzivalne trenutke, ki vas čakajo.

Oven

Tako kot vsi drugi, tudi vi morate zdaj počakati in videti, kaj bodo lunine motnje v naslednjih dneh prinesle na način čustvenega pretresa. Eden od dejavnikov je verjetnost, da bodo otroci zahtevali več vašega časa. Morda boste pogovore z njimi lahko odložili do naslednjega tedna.

Bik

Ne zgodi se pogosto, da so vaše profesionalne zvezde tako osupljive. Ali lahko na kakšen način podaljšate svoje uresničevanje dragocenih ambicij? Tako zelo si želite biti na poti, da je tudi najboljši oddih zdaj tisti, ki vas ohranja razumno aktivnega.

Dvojčka

Odnos Merkurja z vašim znamenjem je vedno ugoden, neizogiben rezultat pa je trenutno serija polnih družinskih srečanj in domačih dogovorov. Morda boste v naslednjih nekaj dneh čudno neradi zapustili dom. Toda zakaj bi potem?

Rak

Prijateljstva so dobro zaznamovana, vendar morajo biti finančne zadeve na prvem mestu. Ko je vse povedano in storjeno, nima smisla sklepati socialnih dogovorov, če si ne morete plačati poti. Po drugi strani pa bi morale imeti razprave čudovit pozitiven rezultat.

Lev

Zdaj ste v tridnevnem obdobju kozmične turbulence. V trenutkih, kot so ti, ne velja noben absolutni astrološki zakon, zato je na vas, da ohranite pozitiven pogled in spretno igrate. Na poklicnem področju boste pripravljeni poiskati nove odgovornosti.

Devica

Enako sporočilo se bo moralo ponavljati nekaj dni, to je, da se bo večina pomembnega dogajala v zakulisju ali pa bo dopuščala napačno interpretacijo. Izognite se slabonamernim ljudem, ki širijo lažne in neutemeljene govorice.

Tehtnica

Povezava med denarnimi zadevami in domačimi zadevami bi lahko pomenila dobro novico za kupca ali prodajalca stanovanja, čeprav bo morda minilo še nekaj tednov, preden se bodo planeti najbolje uskladili s profesionalnega vidika. Do takrat pa le začnite zbirati informacije, ki jih potrebujete.

Škorpijon

Zdi se, da se v službi veliko dogaja, čeprav to morda ni najbolj primeren čas za vas ali partnerja. Vaša najboljša stava zdaj je, da težke zadeve pripeljete do hitrega, morda neusmiljenega zaključka. Zdaj vas nič ne ustavi.

Strelec

Morda vas danes čakata ena ali dve pritožbi. Morda niste zadovoljni s pravnimi težavami ali pa ste nagnjeni k iskanju napak pri potovalnih načrtih. Držite se svojih načel iz najboljših motivov, ne iz čiste nerodnosti. Konec koncev, ko imate prav, lahko povejte svoje stališče, čisto in preprosto.

Kozorog

Za enkrat niste v središču pozornosti. Vendar pa lahko zavzamete dramatično javno pozo z dejanji izjemne in presenetljive velikodušnosti. Čas je, da plačate račun. Vidite, velikodušna gesta bi lahko prepričala partnerje, da so vaši občutki popolnoma pristni.

Vodnar

Izkoriščanje nevihtnih astroloških vplivov lahko primerjamo s surfanjem. Cilj je obdržati svoj položaj na valu in ostati le korak pred potopom. Veš, da zmoreš. En nasvet – če tehtate nove možnosti, upoštevajte čim več možnosti.

Ribi

Na voljo je veliko prijetnih družabnih dejavnosti, ki vam bodo odvrnile razdraženost v službi. Današnji dan je lahko stresen, a tudi jutrišnji bo nekoliko napet, zato poskusite razvedriti ozračje. Mislim, da tega namesto vas ne bo naredil nihče drug.

vir

Foto: Pixabay

Portal24