Pogled v zvezde: Horoskop za 30. oktober 2023

ByAna Koren

30. oktobra, 2023
Foto: Portal24 (AI)

Pogled v zvezde: Horoskop za 30. oktober 2023

Danes se ozrite v nebo, saj vam zvezde prinašajo nove vpoglede v vaše življenje. Preverite, kaj vam prinaša horoskop za danes.

Oven (21. marec – 19. april)

Planetarni premik bo danes verjetno neopazen, vendar boste imeli več mesecev časa, da razumete, kako ta sprememba vpliva na vas. Zavedali se boste močne potrebe po osvoboditvi in morda se boste morali osvoboditi vezi svoje skupine. Spremembe in inovacije so v zraku!

Bik (20. april – 20. maj)

Danes ne pričakujte velikih sprememb, vendar se proces, ki ste ga začeli pred tremi ali štirimi leti, pospešuje. Spreminjate svojo identiteto in ideje, ki ste jih doslej sprejemali kot samoumevne. Vaša družina, poreklo in izobrazba ne bodo več ključnega pomena kot vaši duhovni temelji.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Dan, ki je pred vami, naj bo pozitiven, saj se obeta velika sprememba v naslednjih sedmih mesecih. Pričakujte večjo svobodo izražanja in premik v temah, ki ste se jih v preteklosti izogibali. Nekatera trenja s sorojenci so mogoča, vendar jih sprejmite kot del tega obdobja.

Rak (21. junij – 22. julij)

Sončni sistem sproža preobrazbo, ki bo trajala več mesecev in se bo osredotočila na vašo kariero in ljubezensko življenje. Če se počutite obremenjeni s svojo izobrazbo ali vzgojo, lahko pričakujete osvoboditev od teh omejitev v naslednjih mesecih.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Danes je odličen dan za vas, saj se v prihodnjih mesecih obeta svoboda in premik v vašem poklicnem in ljubezenskem življenju. Postali boste bolj vizionarski, ustvarjalni in učinkoviti kot doslej.

Devica (23. avgust – 22. september)

Razmislite o dogodkih danes z višje perspektive, saj se proces osvobajanja počasi vrti. V naslednjih mesecih boste izpustili zatiralski del svoje preteklosti in se prenovili. Družinski odnosi morda bodo preizkušeni, vendar je to le začasno.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

V vašem življenju trenutno piha veter sprememb, ki vam prinaša občutek novosti in odprtosti do sveta. Pričakujte prijetna presenečenja, ki vas bodo navdihnila.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Prelomnica se obeta v vašem življenju, morda v obliki nove osebe ali ključnega dogodka. Pripravite se na možnost, da se bodo v prihodnjih mesecih zgodile neverjetne spremembe.

Strelec (22. november – 21. december)

Če se po dolgem potovanju vračate s spremenjenim pogledom na svet, razmislite, ali se želite vrniti v svoje staro življenje ali se osvoboditi omejitev. Sprememba je v zraku, zato jo sprejmite.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Če se počutite, da je vaša romantična zveza omejujoča, se ne bojte spremeniti. Danes je odličen dan za uresničitev svojih idej. Bodite odločni.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Srečali ste nenavadne ljudi, ki vplivajo na vaš odnos do partnerstva. Nekateri vas spodbujajo k večji svobodi. Ta vpliv ni nujno negativen, ampak odvisen od vašega subjektivnega dojemanja svobode.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Če želite narediti spremembe v svojem življenju, je zdaj čas za to. Planetarna energija vam sporoča, da je čas za konkretne spremembe, bodisi doma, v službi, fizično ali čustveno. Ne bojte se razburiti statusa quo svojega življenja.

vir

Foto: Portal24