Pozabite na tradicionalni “balayage”, prihaja nova vrsta pramenov

Ne glede na vašo barvo las, če iščete osvežitev, da svoji pričeski dodate večdimenzionalnost, so poudarki pramenov na ”candle lights” način, odlična možnost. Po ličenju in manikuri v stilu tihega ali subtilnega luksuza nas ne preseneča subtilen način tudi pri barvanju las. Svetovni koloristi napovedujejo tehniko barvanja las, ki sledi vedno bolj priljubljenemu trendu.

Gre za novo tehniko nanašanja pramenov, ki so jo frizerski strokovnjaki poimenovali ”candle lights”. Predstavljajte si vzdušje v sobi, obsijani s svečami. Je nežna in subtilna, “diši” po dekadenci in romantiki.

Kaj so prameni ”candle lights”?

To je tehnika barvanja las, ki daje vašim lasem, ne le naraven in prefinjen videz s sijočim sijajem, temveč tudi lepši in elegantnejši. Pramene dobimo z izboljšano različico tehnike ”balayage”, le da posvetljevalec na lase nanesemo s prsti. To ustvari bolj razpršen videz, za razliko od tradicionalnih pramenov, ki se nanašajo s folijami.

Za koga je ta tehnika najbolj zaželena?… več na Princesa.si

Foto: Pexels Portal24

Ne spreglejte…

Kako se znebiti naelektrenih las?

Posezite po avokadovem olju

Suhi lasje so glavni krivec za pojav elektrike. Zaradi tega je zelo pomembno, da lasje ne postanejo preveč suhi. Strokovnjaki pravijo, da je ključ do hidracije uporaba izdelkov, ki vsebujejo avokadovo olje. Medtem ko deluje kot vlažilec za suhe lase, lahko avokadovo olje pomaga tudi zapreti povrhnjico in zaščiti lase pred prihodnjim lomljenjem. Poleg tega je bogat z esencialnimi maščobnimi kislinami, minerali in antioksidanti, ki so odlični za lase… več tukaj.