Požareport: Druga sestra Gaber. Ali 5 stvari, ki jih morate vedeti o Tini, Golobu in Urši. Ker s prvo naj bi hodil, druga mu pa pazi otroke.

ByA.K.

12. januarja, 2023

Požareport: Druga sestra Gaber. Ali 5 stvari, ki jih morate vedeti o Tini, Golobu in Urši. Ker s prvo naj bi hodil, druga mu pa pazi otroke.

Požareport: Ob Tini Gaber se marsikdo na sceni nasmiha, češ, “nismo vedeli, da je tako nor”, toda zasebno življenje predsednika vlade, sodeč po vseh teh informacijah, je res zapleteno. In morda je pa Jaše Jenull tokrat res imel dober point …

Tina in Urša Gaber, sestri in nekdanji manekenki sta danes del življenja predsednika vlade.

Ob poplavi informacij, povezanih s Robertom Golobom in Tino Gaber, je potrebno, glede na dejstvo, da gre za predsednika vlade, ki naj bi vodil vlado in državo, vedeti vsaj naslednje, kar pa vam mediji načrtno še niso povedali:

– Robert Golob je po dostopnih informacijah uradno še vedno poročen z Jano Nemec Golob, res pa je, da zakonca Nemec-Golob že nekaj časa živita ločeno. Medtem ko ona (tudi – nekdanja?! – uslužbenka Gen-I) stanuje v njuni bivši družinski hiši v Kromberku, premier stanuje v manjšem dvosobnem stanovanju (točen naslov je javno dostopen na spletu), pri bivšemu sodelavcu iz Gen-I in prijatelju Alešu Kocjančiču, imenovanem Kocka, v Solkanu (vir).

Kar zadeva otroke, in kar javno, po različnih komercialnih televizijah, razlaga Golob, da on živi z otroci, drži samo delno. Po naših informacijah se namreč starejša hčerka (ja, tisto dekle, ki je med predsedniško kampanjo pozirala s pozo “fuck off” kandidat NSi Janez Cigler Kralj – na instagramu, kasneje pa to izbrisala, verjetno po intervenciji očeta Goloba) šola v Ljubljani, eden od sinov veliko časa prebije v mladinskem centru za rehabilitacijo na Stari gori (Nova Gorica), drugi sin pa dejansko živi pri očetu in Kocjančiču.

“Vojna zakoncev Rose”

Zakonca Nemec-Golob, tako lokalni viri iz Goruškega, naj bi sicer zadnjih nekaj let imela “vojno zakoncev Rose“, ampak bistveno milejšo od tiste slovite na filmskem platnu, je pa zanimivo, da so praktično vse znane družinske nepremičnine, kar je uradno razvidno iz zemljiške knjige, prepisane na Jano Nemec Golob, toda upravljati jih je mogoče zgolj z izrecnim dovoljenjem Roberta Goloba.

– Prvo informacijo o tem, da naj bi se Golob dobival s Tino Gaber, je kontrolirano lansiral kabinet predsednika vlade, skozi oddajo 24ur na Pop TV, piarovsko namerno znotraj zabavne rubrike Pop In. Da gre za piarovsko operacijo kabineta presednika vlade (vir: Ima Golob novo partnerico?), je – vsaj za poznavalce – povsem očitno iz uredniške tehnologije in dramaturgije prispevka, ter soslednja dogodkov.

Saj je, med drugim, lahko vsakomur jasno, da ekipa Pop In ni niti slučajno sama brskala skozi posnetke ene od italijanskih televizij (Canale 5) ter naključno odkrila Goloba in Tino Gaber na vatikanskem božičnem koncertu. Ker to je skoraj obveščevalno delo, novinarke Pop In pa se s tem ne ukvarjajo.

Piarovsko strogo kontrolirano nadaljevanje sledi čez dva dni na Odlazkovi tabloidni reviji Lady, kjer Tino Gaber razglasijo za “prelestno”, z montažo dveh fotografij pa Goloba prikažejo precej višjega od nje, kar prav tako ne drži. 

Vse je bilo natančno zrežirano

Doslej zbrane informacije dodatno potrjujejo, da je bilo vse skupaj natančno zrežirano, časovno in drugače, vključno z izpisom Tine Gaber iz uradnega registra lobistov pri Komisiji za preprečevanje korupcije, kjer se je sicer nekoliko ter nerodno zamujalo.

Pri Golobu so tudi vnaprej poskrbeli za osnovno previdnost, zato Gabrova v Rim oziroma Vatikan (17. decembra) ni potovala z vladnim letalom falcon, čeprav še ni pojasnjeno, kako je prišla tja, in kje je čakala Goloba (verjetno v enem od hotelov), medtem ko je bil predsednik vlade na sprejemu pri papežu Frančišku.

Predvsem pa še ni čisto jasno, zakaj je kabinet predsednika vlade – ravno zdaj – javno lansiral (domnevno) romanco med poročenom Golobom in medijsko dokaz razvpito Tino Gaber?

Povedano drugače, kakšen je bil pri tem motiv Goloba in njegovega kabineta, saj se to zagotovo ni zgodilo slučajno?

Ali gre za kontrolirano razkritje resnične intimne zveze, ali zgolj spinanje neke pikantne zgodbe, da bi se zameglile vedno pogostejše govorice o domnevni homoseksualnosti predsednika vlade, kar naj bi dokazovala njegova vedno bolj poskakujoča hoja, ali pač zato, da se javnost oprime romance ter pozabi na druge, resnejše zgodbe, neposredno povezane z Golobom, oziroma kaj četrtega?!

– Kakor koli, Tina Gaber zagotovo ni čisto “izbrana naključno”. Ker sicer bi Golobov štab lahko izbral tudi, recimo, najbolj znano slovensko… več na Požareport.

Ne spreglejte…

Požareport: Golob je pekarna zarečenega kruha. Ob novem letu pa se je očitno odločil, da bo tudi politična lutka.

Požareport: Golob je pekarna zarečenega kruha. Golob sicer še ima formalno večino v državnem zboru, vendar je to tudi vse. Kučan mu je namreč z izborom govorca na Dražgošah, Boruta Sajovica, vodje poslanske skupine Gibanja Svobode, pokazal, da mu lahko tudi poslansko skupino kdajkoli vzamejo… več tukaj.