Požareport: Famozno bitje iz male terase Golobovega začasnega stanovanja, in koga premier, sredi frakcijskih bojev noče sprejeti na kavo

Požareport: Famozno bitje iz male terase Golobovega začasnega stanovanja, in koga premier, sredi frakcijskih bojev, noče sprejeti na kavo. Medtem – ali prav zato – pa medijska ofenziva proti Robertu Golobu skozi medije, ki jih obvladuje predvsem Kučanov in Golobičev krog, ne pojenja …

“Tole famozno bitje* (slika spodaj) krasi mizo male terase Golobovega začasnega bivališča na Ulici Borisa Kalina v Solkanu. Predmet in povezava z lastnikovo osebnostjo sta morda vredna poglobljene psihoanalize!?”

Tako, skupaj s priloženo fotografijo, sporoča vir (ime in priimek sta znana Bojanu Požarju, avtorju tega članka), ki na dodatno vprašanje, kako mu je to uspelo posneti, avtorju odgovori: “Enostavno, s pritiskom na gumb v mimohodu”, ter doda smeška.

O tem, kje “začasno” stanuje predsednik vlade, je Požareport že poročal tukaj.

In zdaj držimo pesti, da objavljena ekskluzivna fotografija iz male “zasebne” terase presednika vlade ne bo spet sprožila totalnega potresa pri njegovem osebnem varovanju.

Toda še bolj zanimive stvari prihajajo iz Golobovega kroga. Viri blizu Goloba pod zaupno namreč pravijo, da… več na Požareport…

Foto: Zajem zaslona

Ne spreglejte…

Vesel Božič in grozljiva majhnost v glavah slovenskih trgovcev

Danes je Božič. Dan Jezusovega rojstva, ki je za Kristjane po vsem svetu prav poseben dan. 

Bistvo praznovanja Jezusovega rojstva je v spoznanju, da nikoli nismo zares sami. Da ne glede na to, kako težko nam je v življenju in kako mogoče brezizhodno izgleda situacija, nikoli nismo sami. Bog je vedno z nami. 

Zanimivo, da nikjer v Svetem pismu ni omenjeno, kdaj točno se je Jezus rodil. Najbolj popularna teorija pravi, da je krščanstvo ta dan prevzelo iz poganske tradicije. Na dan zimskega solsticija (sončevega obrata), imamo najkrajši dan in najdaljšo noč v letu. .. več tukaj.

By A.K.

One thought on “Požareport: Famozno bitje iz male terase Golobovega začasnega stanovanja, in koga premier, sredi frakcijskih bojev noče sprejeti na kavo”

Komentar: