Požareport: Gibanje svoboda v izvajanju operacije “dobri Janša”

Foto: Gibanje Svoboda Twitter

Požareport: Gibanje svoboda v izvajanju operacije “dobri Janša”

Požareport: Ob popolni medijski tišini in tik pred evropskimi volitvami se danes začenja drugi del operacije, imenovane “dobri Janša” (je naš, čeprav se piše Janša), kjer namerava Gibanje Svoboda na vrh državne družbe Kontrola zračnega prometa inštalirati svojega izbranca Srečka Janšo.

Prvi del, spomnimo, je stekel že prvi teden aprila, ko je z mesta direktorja KZP dogovorjeno odstopil sporni Rok Marolt, ki je postal novi generalni sekretar Gibanja Svoboda (namesto odstopljene Vesne Vuković), nadzorniki pa so za vršilca dolžnosti direktorja imenovali Srečka Janšo, sicer člana nadzornega sveta KZP.

Za osvežitev spomina: Srečko Janša je pred leti že bil direktor KZP, vendar ga je s tega mesta – leta 2008 (vir) – odnesla zloglasna afera Čista lopata.

Ključni ljudje… več na Požareport

Požareport: To so podrobnosti s križarjenja premierja in Tine z Ićkoti

Požareport: Viri: najprej sta Golob in Gabrova pred vkrcanjem na ladjo uprizorila celo predstavo, vključno z varnostniki in lučkami na avtomobilu, dokler ni križarka iz Genove slavnostno odplula. Mimogrede, križarjenju z Ićkoti eni zdaj ljubkovalno pravijo tudi “ladja norcev”, in to so takšne zanimive podrobnosti, ki nam jih pripovedujejo potniki Splendide:

– Najprej sta (Golob in Gabrova, namreč), pred vkrcanjem na ladjo, sredi pristanišča, uprizorila celo predstavo, vključno z varnostniki in lučkami na avtomobilu, dokler ni križarka iz Genove slavnostno odplula… več tukaj.

Foto: Gibanje Svoboda Twitter