Odlazek je strankam tranzicijske levice med vlado Janeza Janše dobesedno posodil svoje medije, kar namerava zdaj tudi bogato unovčiti.

Začelo se je, kot napovedano, ker računi za volilno kampanjo so izstavljeni. Pod vlado Roberta Goloba (Gibanje Svoboda, SD in Levica) se bo na stroške davkoplačevalcev reševalo smetarsko-medijski in družinski imperij tajkuna Martina Odlazka.

Ta si med drugim lasti enormne zasluge za zmago leve sredine na aprilskih parlamentarnih volitvah in za oblikovanje najbolj leve vlade v zgodovini samostojne Slovenije. Odlazek je strankam tranzicijske levice med vlado Janeza Janše dobesedno posodil svoje medije, kar namerava tudi bogato unovčiti.

Odlazek se sam uvršča med tiste, ki naj bi z Golobovo vlado tudi največ pridobili. Posle, denar in uspešne zaključke sodnih, davčnih in policijskih postopkov! Pričakovanja so (bila) velika, vložki tudi. Kosila pa nikjer, ne samo v Hollywoodu, niso zastonj. Natakar vedno prinese račun, in začelo se je reševanje (beri: bogatenje) Odlazka. Naprej njegovega smetarskega dela, uvodoma celo prek ustavnega sodišča… več tukaj

Vir: Požareport

Foto: STA / Demokracija