Požareport: Kdaj in kako bo Urška Klakočar Zupančič zaradi umika vrnila udarec

Požareport: Več različnih virov, predvsem iz vladne koalicije, je avtorju teh vrstic povedalo in potrdijo informacijo, da je bilo predsednici državnega zbora in podpredsednici Gibanja Svobode Urški Klakočar Zupančič “prepovedano” pojavljanje ob poplavah, oziroma na poplavljenih območjih, češ, dogovor znotraj vlade koalicije je tak, da se – iz vrha vladajoče politike – pojavljajo samo predsednica republike Nataša Pirc Musar, predsednik vlade Robert Golob in minister za obrambo Marjan Šarec. In zato, očitno, UKZ takrat presenetljivo tudi nikjer ni bilo na spregled, se je pa hkrati, spomnimo, govorilo o bolezni v njeni družini.

A to je zgolj ena od epizod že močno eskaliranega, čeprav še vedno bolj zakulisnega spora med UKZ na eni, ter Golobom in generalno sekretarko Gibanja Svobode Vesno Vuković na drugi strani. Nato se pojavijo še govorice, ki naj bi jih… več na Požareport.

Foto: Zajem zaslona

Ne spreglejte…

Je “kolaps” Klakočar Zupančič posledica notranjih sporov in upadanja priljubljenosti?

V političnih krogih Slovenije je očitno prišlo do upadanja podpore predsednici državnega zbora Klakočar Zupančič. Razkriva se, da je poleg zmanjšanja podpore v njeni matični stranki in medijih prišlo tudi do notranjih sporov v stranki, zaradi česar je stranka zagotovo manj sposobna operativno voditi državo, medtem ko se država vse hitreje poglablja v recesijo.

Nedavno je bilo odpovedano sodelovanje Klakočar Zupančič v oddaji Tarča, uradno zaradi zdravstvenih razlogov. Zanesljivi viri na katere se pri poročanju sklicuje Nova24Tv pa trdijo, da je bila resnična narava odpovedi drugačna. Stranka naj bi Klakočar Zupančič nastop kar prepovedala, ker naj bi izvedela, da bo nastopila tudi vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec, in ker potrditev nastopa ni bila usklajena… več tukaj.