Požareport: Koga je prejšnji teden klical Golob, potem pa podaljšal bolniško?

ByA.K.

28. novembra, 2023 , ,
Foto: Vlada RS XVlada RS X

Požareport: Koga je prejšnji teden klical Golob, potem pa podaljšal bolniško?

Požareport: Premier Robert Golob se je – po informacijah iz njegovega kabineta – včeraj vrnil na delo, Gibanje Svoboda je (po fiasku na vseh zadnjih anketah javnega mnenja) izdalo tole sporočilo, toda bistveno bolj zanimivo se je dogajalo prejšnji teden, v ozadju, seveda.

Po navedbah vsaj dveh različnih virov je Golob minuli teden “klical naokoli” za podporo centrov moči tranzicijske levice (oziroma stricev iz ozadja), nazaj pa dobil ultimat, da mora odrezati Vesno Vuković (notorno generalno sekretarko GS), Damirja Črnčeca (državnega sekretarja na ministrstvu za obrambo) in tudi – Žigo Debeljaka, predsednika uprave Slovenskega državnega holdinga.

Zahteva po zamenjavi slednjega naj bi sicer prihajala od… več na Požareport.

Foto: Vlada RS; Portal24

Ne spreglejte…

Na sestanku zasačena Drago Kos in Nika Kovač!

Spletno skupnost je osupnila fotografija, na kateri sta se na sestanku srečala Nika Kovač, znana aktivistka in direktorica nevladno-vladne organizacije Inštitut 8. marec, ter javnosti dobro poznani Drago Kos. Fotografija, ki je pristala na spletu, je sprožila številna vprašanja in komentarje, ki odražajo presenečenje in zanimanje javnosti.

Na eni strani fotografije je Nika Kovač, samooklicana borka za aktivizem in znana figura Levice, medtem ko na drugi strani sedi Drago Kos, ki je znan po svojem vplivu in vlogi v družini Kos. To je kombinacija, ki je verjetno ne bi pričakovali v demokratičnem okolju… več tukaj.