Požareport: Nepojmljivo za resni poslovni svet: Primer T-2, kjer se 4-krat pojavi Žiga Debeljak

T2 [Foto: Zajem zaslona/fotografija je simbolna]

Na sedežu SDH kakor zagotavljajo, da se je Debeljak iz tega postopka “izločil”, saj da primer T-2 zato peljeta član uprave Janez Tomšič in visoki uslužbenec Matej Pirc, na SDH zadolžen za terjatve, vendar to bolj kot ne drži samo formalno, navidezno…

Požareport: Nepojmljivo za resni poslovni svet: Primer T-2, kjer se 4-krat pojavi Žiga Debeljak

Požareport: Drama okoli stečaja oziroma prodaje T-2, ki je za opazovalce imela tudi pridih “mafijskih poslov”, češ, “vsi mafijci so tukaj zbrani zraven”, še vedno ni končana, je samo medijsko potihnila.

Zaenkrat vemo, da so pogajanja minulo sredo, v prostorih ljubljanske odvetniške pisarne Jadek & Pensa, med Slovenskim državnim holdingom, T-2 in Telemachom trajala do dveh ponoči, da so bila zraven zanimiva znana imena, recimo Nevenka Črešnar Pergar, kot lobistka za Telemach, da je bil sodni narok (za uvedbo) stečaja na okrožnem sodišču v Ljubljani tik pred zdajci prestavljen na 20. avgust, da naj bi bila sklenjena poravnava med T-2 in SDH ter da sta T-2 in Telemach (srbski tajkun Dragan Šolak) podpisala (pred)pogodbo o Telemachovem prevzemu T-2 in da srbskega predsednika Aleksandra Vučića na koncu res ni bilo na četrtkovi nogometni tekmi med Slovenijo in Srbijo v Münchnu (kakor protestno, uradno naj bi Vučić sicer gostil potencialne ameriške investitorje v Srbiji, še pred evropskimi volitvami pa je famozni Vučićev “kum” Nikola Petrović obiskal… več na Požareport.

Ne spreglejte…

Požareport: Primer T-2: Vučićev kum sredi Ljubljane vpil na Jankovića, a ti veš, kdo je tukaj gazda?! Bilo naj bi brutalno. KPK, Sova?!

Požareport: Včeraj, torek zvečer, manj kot 48 ur pred jutrišnjim (četrtkovim) vnovičnim narokom na okrožnem sodišču v Ljubljani za uvedbo stečaja na T-2, na predlog Slovenskega državnega holdinga…

…je portal Forbes Slovenija, ki je del Šolakove skupine United, objavil, da namerava Telemach (prav tako del skupine United, katere prvi človek je srbski tajkun Dragan Šolak, kar pomeni, da gre za poslovno motivirano informacijo) prevzeti T-2, in kar smo na tem portalu sicer že poročali… več tukaj.

Foto: Zajem zaslona