Požareport: Nove spletke na vrhu Elektra Ljubljana: Spet zraven Andrej Ribič. In potem odkrijete, da tudi tam kasira televizijec Bergant

Požareport: Nove spletke na vrhu Elektra Ljubljana: Spet zraven Andrej Ribič. In potem odkrijete, da tudi tam kasira televizijec Bergant

Slovenski državni holding pod vodstvom Žige Debeljaka pa nič …?!

Hja, ob nedavnem imenovanju začasnega predsednika uprave Elektra Ljubljana (EL), 75-letnega upokojenca Vekoslava Korošca, sicer člana nadzornega sveta EL, se je, kot vedno skrito v ozadju, očitno marsikaj dogajalo, in na koncu tudi resnično zgodilo.

Nove silne spletke na vrhu Elektra Ljubljane, pri čemer naši viri pripovedujejo naslednje podrobnosti:

Še pred imenovanjem Korošca so na kadrovski komisiji nadzornega sveta za novega predsednika uprave (nekateri) predlagali Urbana Likozarja, direktorja distribucijskega omrežja EL iz Kočevja, vendar se je že na sami seji komisije izkazalo, da gospod nima vseh formalnih pogojev za službo predsednika uprave. In zato so potem zato na hitro postavili Korošca.

No, Likozarja je pred leti na Elektru Ljubljana zaposlil razvpiti Andrej Ribič, prejšnji predsednik uprave EL, zdaj, spomnimo, novopečeni član uprave Darsa in prvi nadzornik Elesa, vmes pa vodja volilnega štaba Gibanja Svobode.

Toda prejšnji teden se je pri Korošcu na sedežu EL pojavil Ribič, kakor sestanek, takoj potem pa Korošec za prokurista Elektra Ljubljane čudežno predlaga – Urbana Likozarja. Skratka, Likozar nima pogojev za predsednika uprave, zdaj pa to državno družbo vodi kot prokurist?!

In za nameček: naši viri pravijo… več na Požareport.

Foto: Nova24Tv

Ne spreglejte…

Si predsednica DZ-ja Urška Klakočar Zupančič sama popravlja Wikipedija stran?

Moderatorji so urejanje na tej povezavi kjer si lahko pogledate zgodovino urejanja strani Urške Klakočar Zupančič na Wikipedii, vsakič razveljavili. Na strani boste opazili, da se je v zadnjih dneh večkrat pojavilo urejanje Wikipedije, kjer je bil izbrisan del vsebine.

Pa si poglejmo, kdo je zadeve urejal in kaj so spremenili:

Najprej se pojavi urejanje z IP naslova 163.159.1.145. V prvem urejanju 15.1. je uporabnik izbrisal vsebino, ki se je nanašala na kontroverzne dogodke UKZ… več tukaj.