Požareport: Novo ponižanje za Loredana: Golob mu vzame zdravstveno reformo. In koga Črnčec rine Golobu – za novega notranjega ministra?

Požareport: Novo ponižanje za Loredana: Golob mu vzame zdravstveno reformo. In koga Črnčec rine Golobu – za novega notranjega ministra?

Bešič Loredan s ponedeljkovim opravičilom ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću ni ponižal samo samega sebe, ampak tudi ponižal (degradiral) funkcijo ministra za zdravje.

Požareport: Pred prvim letošnjim vrhom koalicije: Jaz, jaz, jaz, veliki rešitelj, hkrati pa veliko blefiranja in sprenevedanja, poleg tega vsi zelo dobro vemo, zakaj se ustanavljajo tako imenovane posebne delovne skupine…

Odnosi znotraj Golobove vladne koalicije so bistveno bolj težavni in napeti, kot je to morda videti od zunaj, iz poročanja medijev, oziroma javnih izjav vladnih politikov. Tako se pred naslednjim, sicer pa prvim letošnjim vrhom koalicije, ki bo prihodnjo sredo, 18. januarja, na Brdu pri Kranju, zares dogaja tudi naslednje:

– Vrh koalicije so dejansko zahtevali Socialni demokrati, na temo zdravstva.

– Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan bi moral, kot je to bilo dogovorjeno, do konca minulega leta pripraviti predlog zdravstvene reforme, vendar od tega pa niti ene črke, kaj šele list papirja.

– Po navedbah različnih virov iz vladne koalicije Bešič Loredan s ponedeljkovim opravičilom ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću ni ponižal samo samega sebe, ampak tudi ponižal (degradiral) funkcijo ministra za zdravje.

– Toda zdaj ga je ponižal še… več na Požareport.

Ne spreglejte…

Požareport: Kakšno ponižanje za Loredana! Skupaj z Golobom na kolena pred Jankovićem, čeprav so se hvalili, kako ga bodo stisnili.

Požareport: Javna opravičila pred novinarji naj bi zahteval in dosegel Janković, na pomiritvenem sestanku med njim, Golobom in ministrom Bešičem Loredanom, za zaprtimi vrati. Da se ve! No, nekateri poznavalci so tudi mnenja, da so Robertu Golobu preprosto pokazali “neke njegove papirje”, dokumente, verjetno iz “balkanskih poslov” Gen-I, in je seveda pokleknil… več tukaj.