Požareport: Slovenski Watergate pospešil Kučanov scenarij iz gostilne Pečarič: Z Golobom je praktično konec, pripravljajo Boštjančiča

Robert Golob [Foto: Vlada RS/Žan Kolman KPV]

Robert Golob je po sredini seji sveta stranke – zbolel.

Požareport: Slovenski Watergate pospešil Kučanov scenarij iz gostilne Pečarič: Z Golobom je praktično konec, pripravljajo Boštjančiča

Požareport: Razplet na seji sveta Gibanja Svoboda, minulo sredo zvečer, nam potrjuje, da je slovenski Watergate pravzaprav samo pospešil “Kučanov scenarij” iz ljubljanske gostilne Pečarič, ki smo ga na tem portalu ekskluzivno razkrili 26. februarja: “Goloba bomo zamenjali z Boštjančičem, že usklajeno z Jankovićem”.

Požareport: Ko se Kučan vrne v gostilno Pečarič: Goloba bomo menjali z Boštjančičem, že usklajeno z Jankovićem

Požareport: Po našem članku z naslovom “Fronta za predsednika SD: rineta se Nemec in Jevšek, zagotovo gre Prednik, Brgleza podpirajo le ta stari, Tanja Fajon že out”, objavljenem minuli petek, mi takole napiše prijatelj iz Pirana, sicer nekdanji politik tranzicijske levice in odličen poznavalec slovenske politične scene: Ne moreš verjeti, koliko ljudi se grebe za stečajnega upravitelja Socialnih demokratov. Je to res tako dobro plačana služba? SFRJ je razpadla 11 let po Titovi smrti, stranka SD razpada manj kot štiri leta po smrti Janeza Kocijančiča (vir: SD ni bila pripravljena na smrt Janeza Kocijančiča, in se jim dogaja), ob živem Milanu Kučanu. Ali komu še vedno ni jasno?… več tukaj.

Ob tem sicer ni zmanjkalo ironije, karme in bizarnosti:

– Ko Vesna Vuković, zdaj že padla generalna sekretarka Svobode, čustveno razlaga članom sveta Gibanja Svoboda, da se iz strankarskega in političnega življenja umika “iz osebnih razlogov” in zaradi “medijskih napadov nanjo”?! Da ravno ona, Vukovićeva, govori o medijskih napadih, je pa res ironija in karma, a to nam hkrati dokazuje, s kakšnimi ljudmi imamo dejansko opravka. S takšnimi, ki ne zmorejo (premorejo) niti kančka empatije ali socialne inteligence.

– In ko Robert Golob pojasnjuje medijem, da Vukovićeva odhaja, “potem ko je izpolnila vse cilje, ki sta (sva) si jih skupaj zastavila”?! Hm, katere cilje pa. A to, da je stranka pod vodstvom Goloba in Vukovićeve izgubila že dve tretjini svojih volivcev iz leta 2022, da ima danes okoli 900 tisoč evrov dolga, da je brez terenske mreže in da ima skromnih… več na Požareport.

Foto: Vlada RS/Žan Kolman KPV