Požareport: Sobotni piknik Svobode na Zbiljah režira slavni Iggy, obljublja sexy, hud spektakel, Klakočarjeva pa pleše z Andrejem Škufco

Urška Klakočar Zupančič [Foto: Zajem zaslona]

Slavni Igor Jelen – Iggy je svetovni popotnik in eden redkih Slovencev, ki naglas pove, da je homoseksualec.

Požareport: Sobotni piknik Svobode na Zbiljah režira slavni Iggy, obljublja sexy, hud spektakel, Klakočarjeva pa pleše z Andrejem Škufco

Požareport: Novice današnjega dne so prav posebne. Za presenečenje nista poskrbela samo balerina Ana Klašnja in dosedanji umetniški direktor mariborskega baleta Edward Clug, ampak tudi Igor Jelen – Iggy, ki bo za premierja Roberta Goloba in njegovo stranko Gibanje Svoboda koreografiral in režiral njihov sobotni piknik. V nedeljo pa zaplešeta Andrej Škufca in Urška Klakočar Zupančič na tekmovanju profesionalcev in amaterjev v ljubljanskem hotelu Union.

Naša uspešna balerina, priznana baletna solistka Ana Klašnja, ki je trenutno na bolniški, se je po dolgem premišljevanju odločila, da zamenja delovno okolje. Z novo sezono bo ljubljanski baletni ansambel zamenjala za mariborskega. Kaj je vzrok, zaenkrat še ni uradno sporočila, predvidevamo pa, da gre preprosto za “svež zrak”, ki si ga vsak uspešen baletni plesalec želi v svojem umetniškem življenju. Ana se je pred nedavnim preselila v novo stanovanje v Rožni dolini v Ljubljani, v Mariboru pa išče primerno stanovanje v okolici gledališča, najverjetneje v zelo popularnem Hutter bloku ali pa nekje v okolici mestnega parka oziroma Tomšičevega drevoreda, ki je nekako približek ljubljanski Rožni dolini. Ani želimo vso srečo v novem okolju, ki ga bo začela septembra oziroma že konec avgusta. Njen partner Filip Jurič, sicer Mariborčan, pa menda ostaja v Ljubljani.

Šok za vse nas… več na Požareport.

Piše: Barbara Drnač* (ker je Bojan Požar izgorel)

* Barbara Drnač je novinarka in umetnostno kritičarka za ples ter voditeljica televizijske oddaje Parada plesa in ustanoviteljica spletnega portala z enakim imenom.