Požareport: Stranka SD sprožila napad na Goloba, češ v čem je on boljši od Janše, Golob pa Loredanu obljubil obračun z Jankovićem?!

Požareport: Stranka SD sprožila napad na Goloba, češ v čem je on boljši od Janše, Golob pa Loredanu obljubil obračun z Jankovićem?!

Požareport: Stranka SD sprožila napad na Goloba, češ v čem je on boljši od Janše, Golob pa Loredanu obljubil obračun z Jankovićem?! Samo Logar, sicer ne ravno najbolj uspešni ljubljanski odvetnik, vendar osebni odvetnik Roberta Goloba, zdaj pa ljubljanski podžupan in šef svetniške skupine GS, pa naj bi tudi komaj čakal na Golobovo zeleno luč, da Jankoviću zasadijo nož v hrbet…

Pomenljive informacije pa prihajajo tudi iz Ljubljane, kjer da Gibanju Svobode ne gre za reševanje zdravstva, ampak za dolgo načrtovano vojno Goloba proti Zoranu Jankoviću, s katerim naj bi zdaj Golob obračunal prek ministra Bešič-Loredana.

Željko Železnik ni kdorsigabodi. Gre za vplivnega člana vodstva Socialnih demokratov iz Zagorja ob Savi, kjer je tudi SD-jevski pretendent za župansko funkcijo. In Železnik je tisti vidni – sicer lokalni – politik SD, ki je tokrat, zaradi stanja v zdravstvu, javno napadel ministra za zdravje Danijela Bešič-Loredana, petkove kolesarje in predvsem predsednika vlade ter Gibanja Svobode Roberta Goloba. Češ, citiramo Železnikov zapis na facebooku, “v čem je svojem delovanju Golob boljši od Janše? Enega avtokrata smo zamenjali za drugega. Razlika je zgolj v tem, da je danes vse v redu.

Viri – zato – pravijo, SD, ali vsaj del Socialnih demokratov, je sprožil napad na Goloba.

Zelena luč Goloba, da se gre nad Jankovića

Pomenljive informacije pa prihajajo tudi… več na Požareport.

Ne spreglejte…

Požareport: Zemljarič bo škodil Golobu, kot je Ertl škodil Türku. A to, da je premier pokleknil, mu ne bo posebej koristilo.

Požareport: Zemljarič bo škodil Golobu, kot je Ertl škodil Türku. A to, da je premier pokleknil, mu ne bo posebej koristilo. Kako so pritisnili na Roberta Goloba? Najverjetneje prek Jankovića, Nataše Pirc Musar in Urške Klakočar Zupančič, saj je bolj malo verjetno, da bi Kučan sam poklical Goloba. Pri čemer so se na vladi, kot se lahko tudi sami prepričamo, med obrazložitvijo vladnega sklepa o “organizaciji pogreba – Janeza Zemljariča – z vojaškimi častmi” dobesedno skrili za povzeto in citirano vsebino Šiftarjeve pobude… več tukaj.

Foto: Uroš Hočevar