Požareport: To kar je zdaj slišati, je nevarno že za nacionalno varnost: Kdo naj bi bil celo proti aretaciji ruskih vohunov?!

Robert Golob 24ur zvečer / zajem zaslona Portal24Robert Golob 24ur zvečer / zajem zaslona Portal24

Dvojec Bobnar – Lindav je za Goloba vedno bolj uničujoč, pri čemer situacija za Goloba postaja izjemno nevarna in tudi povsem nepredvidljiva…

Požareport: To kar je zdaj slišati, je nevarno že za nacionalno varnost: Kdo naj bi bil celo proti aretaciji ruskih vohunov?!

Požareport: Po včerajšnji zaprti seji komisije državnega zbora za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnostnimi službami (Knovs), kjer sta nekdanja ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar ter nesojeni generalni direktor policije Boštjan Lindav pod prisego ponovila svoje pričanje, da je do prestavitve datuma aretacije ruskih vohunov prišlo iz političnih razlogov (ker naj bi tako zahteval predsednik vlade Robert Golob), marsikaj postaja bolj jasno:

– Dvojec Bobnar – Lindav je za Goloba vedno bolj uničujoč, pri čemer situacija za Goloba postaja izjemno nevarna in tudi povsem nepredvidljiva. Bobnarjeva namreč ni pozabljena na kakšnem zavodu za zaposlovanje, ampak je svetovalka predsednice republike Nataše Pirc Musar, na Erjavčevi, kjer je utrjen eden od – Golobu – nasprotnih političnih taborov znotraj levice, za njo – Bobnarjevo – pa nesporno stoji tudi Milan Kučan.

– V neprijetni godlji se je znašel direktor Sove Joško Kadivnik, za kar je kriv predvsem sam, saj se je spustil na politično področje (več na tej povezavi).

– Najnovejši politični spopadi se zdaj selijo tudi na področje nacionalne varnosti.

Hkrati pa iz obveščevalnih krogov prihajajo vedno bolj eksplozivne informacije. Tako je slišati, da naj bi bil Kadivnik, ki med poznavalci velja za “proameriškega”, pri aretaciji ruskih vohunov zelo obupan, saj naj bi iz Gregorčičeve prihajal odpor proti aretaciji, kjer viri omenjali Goloba in njegovega državnega sekretarja za nacionalno varnost Andreja Benedejčiča(*).

Nekateri viri so sicer že pred časom omenjali… več na Požareport.

Foto: Zajem zaslona

Portal24