Požareport: To so podrobnosti s križarjenja premierja in Tine z Ićkoti

PV Golob, Tina Gaber na Pariškem forumu za mir [Foto: VladaRS]

Požareport: To so podrobnosti s križarjenja premierja in Tine z Ićkoti

Požareport: Viri: najprej sta Golob in Gabrova pred vkrcanjem na ladjo uprizorila celo predstavo, vključno z varnostniki in lučkami na avtomobilu, dokler ni križarka iz Genove slavnostno odplula. Mimogrede, križarjenju z Ićkoti eni zdaj ljubkovalno pravijo tudi “ladja norcev”, in to so takšne zanimive podrobnosti, ki nam jih pripovedujejo potniki Splendide:

– Najprej sta (Golob in Gabrova, namreč), pred vkrcanjem na ladjo, sredi pristanišča, uprizorila celo predstavo, vključno z varnostniki in lučkami na avtomobilu, dokler ni križarka iz Genove slavnostno odplula.

– Pred prvo večerno predstavo Denisa Avdića & Ićkotov so prisotnost Goloba in Gabrove slavnostno najavili, ker pa sta najavljena “prva goloba” v državi na predstavo zamujala okroglih 35 minut, so ju – ne boste verjeli – s predstavo celo (po)čakali?! No, kljub mučnemu čakanju sta doživela aplavz, vendar samo dela čakajočih.

– A glej ga zlomka… več na Požareport.

Požareport: “Maša” pri Jankoviću: Goloba ni bilo zaradi užaljenosti?

Požareport: Nena(va)dna odsotnost predsednika vlade Roberta Goloba na četrtkovi popoldanski “maši pri Jankoviću” (ob 13.00), kot se ljubkovalno imenuje proslava mestne občine Ljubljana od Dnevu osvoboditve Ljubljane (9. maj) naj ne bi bila pogojena z intrigo okoli neobstoječega kosila med Golobom in nekdanjim italijanskim premierjem ter bivšim predsednikom evropske komisije Romanom Prodijem (pred večerno državno proslavo v Novi Gorici, ob 20. obletnici vstopa Slovenije v Evropsko unijo), kar navajajo nekateri mediji, ampak s tem, da Zoran Janković naj ne bi hotel ali mogel… več tukaj.

Foto: Vlada rS