Požareport: Urška Klakočar Zupančič še vedno prikriva potnike v letalu, a zdaj se sramoti tudi na Wikipedii

Požareport: Pomenljiv molk kabineta predsednice državnega zbora o številu, imenih ter funkcijah oseb, ki so z vladnim falconom letele na Dunaj, ker naj bi šlo za metode in taktike njenega varovanja …

In Urška Klakočar Zupančič se je že znašla sredi nerodne nove afere …

Če smo minulo nedeljo ugotovili, da kabinet predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič (Gibanje Svobode) vendarle priznava, da polet UKZ na dunajski koncert dunajskih filhamonikov, 1. januarja letos, ni bil prav noben državni(ški) obisk, in posledično tako prizna tudi javne laži UKZ o statusu njenega bivanja na Dunaju (več na tej povezavi), pa skupaj z UKZ še vedno skrivajo natančno število oseb oziroma potnikov na tem razvpitem poletu.

Gre za pomenljiv molk, pod krinko, citiramo službo za odnose z javnostmi državnega zbora, da “gre za metode in taktike varovanja” – predsednice DZ?!

No, četudi je to morda delno res, pa bi nam lahko mirno odgovorili, koliko oseb (in seveda, katere, skratka, njihova imena ter funkcije, če jih imajo) je bilo takrat na vladnem letalu falcon, mimo pripadnikov varnosti predsednice državnega zbora. Zato bomo na teh odgovorih, saj gre vprašanje smotrne porabe proračunskega denarja, vztrajali še naprej. Toda UKZ se je medtem že znašla sredi nove nerodne afere… več tukaj.

Foto: STA


Ne spreglejte…

Bešič Loredan, Šabeder in osvobojene marže v zdravstvu

Bitka za marže v zdravstvu je velika. Tako, kot so velike tudi marže. Hitrost in nuja ukinitve pregleda nad cenami medicinske opreme in pripomočkov te vlade tako pravzaprav ne preseneča.

Marže so visoke, deležniki, med katerimi je zagotovo veliko tudi Golobovih podpornikov, pa zelo zainteresirani, da do nadzora ne pride. Kaj se torej dogaja v zakulisju?… več tukaj.

By A.K.

Komentar: