Požareport: Vnela se je vojna med Golobom in Natašo Pirc Musar, oziroma Kučanom: omenjajo tri kandidatke za predsednico vlade

So pa zanimive tudi govorice, ki prihajajo iz širših vladnih krogov. Namreč, tudi oziroma celo minister za zdravje Danijel Bešič Loredan včasih naokoli razlaga, da se čuti sposobnega prevzeti funkcijo premierja …

Požareport: Vnela se je vojna med Golobom in Natašo Pirc Musar, oziroma Kučanom: omenjajo tri kandidatke za predsednico vlade

Požareport: Večinski mediji o vojni med Golobom in NMP (Kučanom) sicer – še – molčijo, čeprav hkrati pridno poročajo, kako se v sosednji Hrvaški medsebojno tolčeta tamkajšnji predsednik Zoran Milanović in premier Andrej Plenković?!

Da se je med predsednikom vlade Robertom Golobom (Gibanje Svoboda) ter njegovom najožnjim krogom in predsednico republike Natašo Pirc Musar, oziroma Milanom Kučanom, saj NPM ne naredi nobenega večjega koraka brez – Kučana, vnela resna zakulisna vojna, pričajo ne samo različni bolje obveščeni viri, ampak tudi neposredne informacije, ki prihajajo iz Golobovega kabineta na Gregorčičevi in urada NPM na Erjavčevi ulici.

To se sicer vleče že dlje časa, eskaliralo pa je po nedavni zaposlitvi Tatjane Bobnar v uradu NPM. Medtem ko slednja po Erjavčevi in drugje veselo razlaga, kaj vse je Golob počel ter želel početi na policiji, Golobova zaupnica in generalna sekretarka GS Vesna Vuković grozi, da zaposlitev Bobnarjeve je pa (bila) kaplja čez rob, karkoli naj bi že to pomenilo.

Večinski mediji o vojni med Golobom in NMP (Kučanom) sicer – še – molčijo, čeprav hkrati pridno poročajo, kako se v sosednji Hrvaški medsebojno tolčeta tamkajšnji predsednik Zoran Milanović in premier Andrej Plenković?!

Vse to sovpada z najnovejšimi govoricami na levici, kdo je/bo naslednik Goloba na čelu vlade, ki naj bi na Gregorčičevi ostal “maksimalno do konca tega leta”.

Trenutno, no, še natančneje zadnjih 14 dni, se omenjalo predvsem tri kandidatke:

– Prej omenjena… več na Požareport.

Foto: Twitter