Pozor rjavolaske: hit odtenki rjavih las za poletje 2023

Kdo pravi, da rjavolaske niso zabavne? V nasprotju s splošnim prepričanjem se rjavolaske ne zabavajo prav veliko, vsaj kar zadeva nego las. Seveda bodo poleti platinasto blond odtenki vedno najljubši, vendar to ne pomeni, da imajo ženske z blond kodri monopol nad osupljivimi prameni.

Poleg tega vam predstavljamo tri fantastične dokaze, da so rjavi lasje prav tako privlačni in lepi. Samo pomislite na legendarne rjavolaske, kot so Audrey Hepburn, Sophia Loren in Jackie O. Te stilske ikone so dokazale, kako impresivne so lahko temnolaske. Njihovo popularnost so prevzele slavne rjavolaske današnjega časa, kot so Anne Hathaway, Angelina Jolie in Penélope Cruz.

Hit odtenki rjave barve las za poletje 2023

Če želite s prihodom toplejših dni svoji rjavi barvi las vnesti nekaj živahnosti, vam ponujamo tri različne različice rjavolask. Od tiste, ki se nagiba k blond, preko toplo rjave do najbolj zanimive cimetovo rjave. Poiščite tisto, ki najbolj pristaja vašemu tonu polti in se to poletje zabavajte z novo pričesko kot še nikoli.

Prozorno rjava

Ta barva je dokaz, da majhne spremembe naredijo veliko razliko. Tako imenovana “transparentna” rjava daje vašim lasem večdimenzionalnost na subtilen način. Svilnato nežni odtenki svetlejših pramenov v več odtenkih, bodo vašim rjavim lasem vdahnili gibanje in živahnost. Poleg tega je ta videz precej enostaven za vzdrževanje. Zato se nam zdi idealna izbira za prihajajoče poletne dni, če želite svojo pričesko posvetliti.

Kostanjeva rjava

Čeprav ta barva slovi po priljubljeni jesenski pričeski mnogih, ni razloga, da je ne bi izbrali to pomlad in poletje. Gre za topel, živahen odtenek rjave. Zahvaljujoč rdečkastim podtonom odlično pristaja ženskam s toplimi podtoni kože. Če se odločite za ta odtenek rjave, morate vedeti, da bo vaša nova pričeska nedvomno zahtevala redne obiske frizerskega salona. Če niste pripravljeni na to obveznost, se raje odločite za kostanjev balayage, saj zahteva manj vzdrževanja.

Cimetovo rjava

Če želite to poletje popestriti svojo rjavo barvo las in svojim pramenom vnesti nekaj igrivosti, je lahko vaša izbira cimetovo rjava. Cimetovo rjavi lasje dosegajo popolno ravnovesje med rdečimi in rjavimi toni. Medtem, ko so nekateri odtenki te barve vsekakor lahko topli, cimetovo rjava na splošno velja za klasično nevtralno. To pomeni, da je dovolj vsestranska, da ustreza vsakemu tonu kože.

vir Foto: Pexels Portal24