Pozor Swifties! Išče se novinar, specializiran za Taylor Swift!

ByAna Koren

14. septembra, 2023

Pozor Swifties! Išče se novinar, specializiran za Taylor Swift!

Če ste oboževalec Taylor Swift in si želite svojo ljubezen do nje spremeniti v zaposlitev s polnim delovnim časom, imate srečo! USA Today in časopis The USA Today Network The Tennessean iščeta novinarja, specializiranega za Taylor Swift. Izbrani kandidat bo pisal o njeni karieri, turneji Eras, velikonočnih jajcih, ki jih zvezdnica rada skriva pred svojimi oboževalci, in teorijah zarote o pevki.

V razpisu, objavljenem 12. septembra je publikacija podrobno opisala, zakaj iščejo novinarja, ki bi se posebej osredotočil na svetovno superzvezdnico. “Baza oboževalcev Taylor Swift se je izjemno povečala, prav tako pomen njene glasbe in naraščajoče zapuščine. Iščemo energičnega pisatelja, fotografa in strokovnjaka za družbene medije, ki lahko poteši nesporno žejo po vsem, kar je povezano s Taylor Swift, z nenehnim tokom vsebin na spletu,” so zapisali.

Pogoji za zaposlitev

V opisu dela je navedeno, kaj se od kandidata pričakuje. “Novinarka Taylor Swift bo s pogledom na dejstva odkrila, zakaj se vpliv pop zvezdnice samo širi, kaj njena baza oboževalcev predstavlja v pop kulturi in kakšen učinek ima v glasbenem in poslovnem svetu.” “Iščemo novinarja z glasom, vendar brez pristranskosti, ki je sposoben hitro kultivirati nacionalno občinstvo s pametnimi vsebinami, namenjenimi bralcem,” so povedali.

Podira rekorde

Za Swift, ki je danes postala največja zvezda s svojo rekordno turnejo Eras v ZDA, je dobro leto. Je prva ženska, ki je presegla 100 milijonov mesečnih poslušalcev na Spotifyju. To ni presenečenje za vsakogar, ki pozna delo Taylor Swift. Julija letos je Taylor postala pevka z največ albumi na prvem mestu Billboardove lestvice. To se je zgodilo po izidu albuma Speak Now (Taylor’s Version).

Ta razpis predstavlja odlično priložnost za vse Swifties, ki si želijo svojo strast do glasbe Taylor Swift spremeniti v kariero. Če imate znanje in strast za vse, kar je povezano s Taylor Swift in ste sposobni pisati pametne vsebine, se prijavite na to edinstveno priložnost.

https://youtu.be/EZMJ37dbv8Q?list=PLyR_NtdjGDsEQYqLDoZGThyObMs4r9XPC

Vir Foto: Wikimedia

Portal24