Prava pijača za vas, glede na znamenje horoskopa

ByAna Koren

18. aprila, 2023

Prava pijača za vas, glede na znamenje horoskopa

Preverite katera pijača je primerna za vas. Izbira glede pijače je odvisna od okusa in želja posameznika. Vendar ima astrologija tudi nekaj splošnih smernic, ki razkrijejo, katere pijače bi lahko ustrezale posameznemu znaku horoskopa.

Ovni so po naravi dinamični in energični, zato bodo morda izbrali energijske pijače ali močno kavo.

Biki so običajno ljubitelji dobrega vina in radi preizkušajo nove sorte. Uživajo lahko tudi v desertnih vinih.

Dvojčki so po naravi družabni in radi govorijo, zato bodo verjetno uživali v koktajlih ali svetlem pivu.

Raki so običajno občutljivi in ​​čustveni, zato jim bo verjetno pristajala vroča čokolada ali čaj z medom.

Levi so radi v središču pozornosti in se želijo počutiti posebne, zato se lahko odločijo za eksotične koktajle in pijače z močnimi okusi.

Device so organizirane in praktične, zato obstaja velika verjetnost, da bodo uživale v vinu ali čistih alkoholnih pijačah.

Tehtnice so po naravi uravnotežene in harmonične, zato bodo uživale v enakih pijačah, kot so vino ali koktajli s sadnimi sokovi… več na Princesa.si

Foto: Pexels

Ne spreglejte…

Priljubljena Instagram pijača Pink Moon Latte, pomaga bolje spati

Priljubljena ”moon” mleka so zadnji wellness hit na družbenih omrežjih, a trenutno vsi govorijo o okusni in vizualno neustavljivi Pink Pitaya Moon Latte. Ta roza različica luninega mleka se zgleduje po tradicionalnih ajurvedskih naravnih zdravilnih praksah. Pijača uporablja eksotično sadje pitaya, superživila in druge blagodejne začimbe, ki dajejo mleku poseben pečat in spodbujajo čute… več tukaj.