Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič potrdila, da se ločuje

Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič potrdila, da se ločuje

Po dolgem obdobju špekulacij in medijskih poročanj o zasebnem življenju predsednice Državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, je le-ta v nedavnem intervjuju za revijo Lady končno razkrila, da je z možem v ločitvenem postopku. Klakočar Zupančič je povedala, da bo postopek ločitve verjetno zaključen še letos.

Mediji so že ob njenem vstopu v politiko intenzivno poročali o njenem odnosu z očetom njenih otrok. Kljub temu se o svojem zasebnem življenju ni želela izraziti do tega trenutka.

V istem intervjuju je pojasnila, da že nekaj časa z možem ne živita skupaj. “Odselil se je iz skupnega doma, še preden sem se odločila za vstop v politiko,” je povedala Klakočar Zupančič. Dodala je, da je bilo obdobje napetosti med njima, a oba sta se potrudila in odnose uspela zgladiti. “Vsak od naju je malo popustil in danes lahko rečem, da imava prijateljski odnos. Najpomembnejše pa je, da otroka zaradi razhoda nista preveč trpela,” je še poudarila.

Zaključila je s pozitivno informacijo, da kljub ločitvi živijo blizu drug drugega, kar jim omogoča, da se lahko vidijo kadar koli, kar zagotovo koristi njunim otrokom.

Ne spreglejte…

Je “kolaps” Klakočar Zupančič posledica notranjih sporov in upadanja priljubljenosti?

V političnih krogih Slovenije je očitno prišlo do upadanja podpore predsednici državnega zbora Klakočar Zupančič. Razkriva se, da je poleg zmanjšanja podpore v njeni matični stranki in medijih prišlo tudi do notranjih sporov v stranki, zaradi česar je stranka zagotovo manj sposobna operativno voditi državo, medtem ko se država vse hitreje poglablja v recesijo.

Nedavno je bilo odpovedano sodelovanje Klakočar Zupančič v oddaji Tarča, uradno zaradi zdravstvenih razlogov. Zanesljivi viri na katere se pri poročanju sklicuje Nova24Tv pa trdijo, da je bila resnična narava odpovedi drugačna. Stranka naj bi Klakočar Zupančič nastop kar prepovedala, ker naj bi izvedela, da bo nastopila tudi vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec, in ker potrditev nastopa ni bila usklajena… več tukaj.

vir Foto: STA Portal24