Predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič zapustila fit trenerka

ByA.K.

8. decembra, 2022
Urška Klakočar Zupančič (Foto: Bobo)

Predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič zapustila fit trenerka

Predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič zapustila fit trenerka. “Poglavje iz hrama demokracije (ki to ni…) pa bo vedno zapisano v mojem srcu,” je zapisala svetovalka Urške Klakočar Zupančič.

Ni pomembno, kaj se ti dogaja, temveč kako se s tem spoprimeš in kaj se iz tega naučiš. S temi besedami se je od pomembnega poglavja v svojem življenju poslovila svetovalka za zdravo življenje Jasna Julija Žontar, ki, kot kaže, ni več zaposlena v Državnem zboru (DZ) Republike Slovenije, kjer je bila svetovalka predsednice DZ Urške Klakočar Zupančič.

Njena karierna pot v politiki se je ekspresno hitro končala, ko je Državni zbor za Slovenske Novice izjavil, da pri njih od 1. oktobra ni več zaposlena. Dodali so še, da informacija, da je predsednica državnega zbora na zaupanje v svojem kabinetu zaposlila deset ljudi, ne drži. Na zaupanje predsednice državnega zbora je namreč zaposlenih pet oseb, od teh ena referentka.

Zdaj je novico javno razkrila tudi sama Jasna Julija 

To je bila kratka a zelo intenzivna zgodba z globokim in pomembnim sporočilom: Karkoli se zgodi, ohrani svoje dostojanstvo. Situacije v življenju te lahko hitro speljejo na stran poti, če nimaš močnih moralnih vrednot in moralnega kompasa. Edino pravilo, ki ga vedno in povsod moraš upoštevati je: Ne delaj drugemu tistega, česar ne želiš, da bi drug naredil tebi.

 Življenje je res zanimivo in vsak dan z radovednostjo in navdušenjem pričakujem nova poglavja v moji knjigi življenja. Poglavje iz hrama demokracije (ki to ni…) pa bo vedno zapisano v mojem srcu. Veliko dobrih ljudi sem tam spoznala in to je resnično tisto, kar šteje,” je zapisala na Instagramu

Ker je iz opisa Žontarjeve težko razbrati, kaj se je zgodilo in komu so bile njene besede namenjene, so jo Slovenske novice prosile za komentar. Povprašali so jo tudi, kakšen je danes njen odnos s predsednico DZ, ki jo je tja pripeljala. Njen odgovor je bil kratek: “Ne želim odgovarjati na vaša vprašanja.”

Vir Foto: Bobo