Premium balkanska kuhinja v Cityparku

ByAna Koren

17. novembra, 2023 ,
Cewapi-v-Cityparku-foto-Robert-Krumpak-Cewapi-v-Cityparku-foto-Robert-Krumpak

Premium balkanska kuhinja v Cityparku

Ste ljubitelji dobre balkanske hrane in se vedno radi razvajate s pristnimi čevapčiči in kajmakom? Potem vas bo naslednja novica razveselila. V našem največjem nakupovalnem središču Citypark je bogato gostinsko ponudbo dopolnila restavracija Čewapi. Navdušujejo s premium balkansko kuhinjo od glavnih jedi, pa vse do sladic, omak in dodatkov ter hišnih vin.

Čewapi so del verige restavracij Walter, kjer ima vsaka restavracija svojo zgodbo, a vendar vse po slogu izhajajo iz iste zamisli. Vsak koncept in različne arhitekturne tipe restavracij Walter prilagodijo tako, da gostom zagotovijo novo, vendar podobno izkušnjo in doživetje. Vedno pričarajo vtis domačega vzdušja in sodobnega ambienta. 

Obljubljajo avtentičen okus Balkana in prave specialitete z žara. Uporabljajo samo 100 % telečje meso vrhunske kakovosti, ki skupaj z izbrano kombinacijo začimb poskrbi za popolno ravnovesje mehkobe in okusa.

Po odličnem kosilu pa se lahko sprehodite še po nakupovalnih ulicah Cityparka in uživate v čarobnem vzdušju. Že ta petek bodo namreč prižgali notranjo praznično okrasitev, ki bo nakupovalno središče odela v pravljico.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 21. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 31 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2022 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 3,13 milijarde evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.

Foto: Robert Krumpak

Portal24