Premožni istospolni par spolno zlorabljal posvojena sinova, prodajala sta jih tudi drugim

ByA.K.

21. januarja, 2023 , , ,

Premožni istospolni par v ZDA spolno zlorabljal posvojena sinova, prodajala sta jih tudi drugim

Premožni istospolno usmerjeni par iz Atlante v ZDA, je bil obtožen spolne zlorabe svojih posvojenih sinov, prodajala sta ju tudi lokalnim moškim. Zachary Zulock in njegov mož William Dale Zulock Jr. sta bila ljubljenca gejevske scene v zvezni državi Georgia. Zdaj jima grozi dosmrtna ječa.

Veliko sta zaslužila, zgradila razkošno hišo…

Zachary je delal v lokalni bančni poslovalnici, William je bil uslužbenec v lokalnem vladnem centru za pomoč strankam. Par je nekako uspel zaslužiti 7500 dolarjev na teden. Zgradila sta tudi hišo na območju, kjer se podobne nepremičnine prodajajo za 900.000 dolarjev. Prijatelji in sorodniki niso vedeli, kako sta zaslužili toliko denarja.

Avgusta je par, po polnočni raciji na njunem domu, v kateri je bila ena odrasla oseba gola odpeljana iz hiše, priznal vrsto gnusnih spolnih zločinov, vključno s posilstvom in siljenjem svojih sinov k oralnemu seksu. Izkazalo se je, da fantov ne le zlorabljajo, saj so ju obtožili tudi zvodništva drugim moškim.

V celotni zgodbi sta se pojavila še dva osumljenca za zvodništvo dečka

Hunterja Claya Lawlessa (27) in Luisa Armanda Vizcarro-Sancheza (25) so pridržali zaradi obtožb zvodništva fantov, a so njuni imeni objavili šele zdaj. Ni jasno, ali sta fanta kdaj srečala ali imela z njima spolne odnose. Lawless je policiji povedal, da ga je Zachary Zulock večkrat povabil k sebi domov, spoznal ga je prek prijatelja.

Aretirali so ga, ko so preiskovalci otroške pornografije izsledili velik zaklad do njegovega e-poštnega naslova. Lawless je policiji povedal, da je Zulock stopil v stik z njim prek Snapchata. Dejal mu je, da namerava tisto noč posiliti sina in da pričakuje posnetek tega, da bo lahko videl.

Policisti so na Lawlessovem telefonu našli fotografije in video posnetke Zacharyja Zulocka, kako posiljuje dečka. V enem sporočilu naj bi Zachary zapisal: “Nocoj bom ‘fukal’ svojega sina. Počakaj.” Lawless živi s svojo materjo in je bil po avgustovski aretaciji izpuščen proti varščini v višini 25.000 dolarjev.

Vizcarro-Sanchez je v priporu zaradi številnih obtožb, vključno s tem, da je poskušal 13-letnega sorodnika prisiliti k seksu. Še vedno ni jasno, kaj je policijo pripeljalo do Zulockovih. Pred aretacijo v avgustu je par živel udobno življenje v Atlanti, delno po zaslugi Zacharyjeve službe v banki. Sorodnikom sta povedala tudi, kako jima je država namenila denar za otroke. Par ostaja v priporu do naslednjega nastopa pred sodiščem.

vir Foto: Instagram

Ne spreglejte…

Anglikanska cerkev: Ne bomo dovolili cerkvenih porok istospolnih parov

Anglikanska cerkev je sporočila, da bo prvič dovolila blagoslove za istospolne civilne poroke, vendar se istospolni pari še vedno ne bodo smeli poročiti v cerkvi. Odločitev je sledila petim letom razprav in posvetovanj o stališču cerkve do spolnosti. Odločitev naj bi bila izpostavljena v poročilu generalni sinodi, ki se bo naslednji mesec sestala v Londonu… več tukaj.