Pričeska, ki je hit na Tiktoku in Instagramu

ByA.K.

5. septembra, 2022
Pričeska, ki je očarala družbena omrežja: Na TikToku ima več kot 35 milijonov ogledov

Modni stil je popularizirala švedska vplivnica in model Matilda Djerf, frizerji pričesko izpostavljajo kot eno izmed it izbir za jesen.

TikTok je znova služil za odličen navdih za trende. “Dramatične sloje” v laseh je namreč predstavil kot edino pričesko, ki jo morate to jesen imeti v fokusu. Na družbenih omrežjih je pričesko med drugim popularizirala švedska vplivnica, manekenka in vsestranska vplivnica Matilda Djerf. Njena pričeska je na Instagramu in Tiktoku dvignila izjemno veliko prahu, zato ima svoj  hashtag.

Matildin zaščitni znak je pričeska, ki je bila priljubljena v sedemdesetih letih, a v modernejši različici, dramatični sloji pa so pričeski dodali  puhast  videz. Urejeni lasje Matilde Djerf  so eden vodilnih trendov na družbenih omrežjih in tako bo, kot kaže, ostalo tudi v jeseni, ki je pred nami. 

Slojevite pričeske so že nekaj sezon med najbolj priljubljenimi, predvsem v kratkih različicah. Če pa iščete nekaj manj radikalnega, poskusite pričesko v stilu Matilde. V omenjeni pričeski so v popolno kombinacijo združeni dolgi lasje  s številnimi plastmi, ki dajejo lasem volumen in bogato teksturo. 

Dobra novica, za vse ljubiteljice glamurja, je, da je dolge lase v tej pričeski lažje oblikovati in jih je mogoče celo sušiti naravno, na zraku, s čimer bo naravna tekstura las prišla še bolj do izraza.

V tej pričeski boste vedno videti fantastično.

Foto: Instagram @matildadjerf