Priljubljeni kuhar sporočil, da zapira bistro v središču Ljubljane

ByA.K.

22. decembra, 2022

Priljubljeni kuhar sporočil, da zapira bistro v središču Ljubljane

Priljubljeni kuhar sporočil, da zapira bistro v središču Ljubljane. Monstera se z novim letom namreč seli na drug konec Slovenije. Priznani slovenski kuharski mojster Bine Volčič zapira priljubljen bistro v središču mesta. Kot je oznanil na instagramu, se za ekipo, ki dela v Monsteri, z novim letom obeta velika sprememba.  

“S prihajajočim novim letom se nam v Monsteri obetajo spremembe… bistro v centru Ljubljane je ‘zrasel’ v posestvo na Goričkem, ki bo zaživelo spomladi 2023. Trenutna ekipa, ki ustvarja v Monsteri se bo pod vodstvom chefa Gregorja Jelnikarja podala novim izzivom naproti. Do konca letošnjega leta je tako še nekaj zadnjih priložnosti, da se razvajate na trenutni lokaciji,” je Bine zapisal na Instagramu.

Volčič je Monstero odprl junija 2016. Ob odprtju je dejal, da je uresničil svoje sanje o lastnem kotičku z inovativno avtorsko kuhinjo. Bistro je ime dobil po rastlini, ki ga spominja na otroštvo in sicer po Monsteri deliciosi.

Vir: Slovenske novice Foto: Zajem zaslona

Ne spreglejte…

Kristina Miler v intervjuju  pojasnila marsikaj

Kristina Miler v intervjuju  pojasnila marsikaj, s tem pa je lahko vseh ugibanj konec. Navkljub hitremu razhodu z Blažem Kričejem Režkom Kristina ostaja še vedno nasmejana in pozitivna 21-letnica, ki smo jo lahko spoznali med šovom Sanjski moški. V pogovoru z nami nam je razkrila marsikaj zanimivega ter med drugim razkrila, da ljubezenski zvezi z Blažem še vedno pušča odprta vrata… več tukaj.