Primož Roglič drugič očka, mali Lev je veliki brat!

ByA.K.

4. januarja, 2023 ,

Primož Roglič drugič očka, mali Lev je veliki brat!

Primož Roglič je v novo leto vstopil z najlepšim darilom, drugič je postal očka! Kolesarski as je sporočil, da sta se z ženo Loro razveselila dečka. Njun triinpolletni sin Lev je tako postal starejši brat.

“Ko se je leto komaj začelo, pa že praznuješ največji dosežek v sezoni,” je na družbenem omrežju Instagram zapisal 33-letni olimpijski prvak Roglič.

“Hvaležni in počaščeni smo, da smo v našo družino sprejeli še enega fantka,” je dodal, ob tem pa priložil fotografijo, na kateri pestuje novorojenčka. Njegovega imena ni razkril.

Roglič je konec avgusta lani med 77. Vuelto kolumbijskemu kolesarju Rigobertu Uránu med pogovorom po peti etapi mimogrede omenil pomembno informacijo. In sicer, da z ženo Loro Roglič Klinc pričakujeta drugega otroka.

“Moje dekle je noseče,” je dejal Roglič, ob tem pa Kolumbijcu predlagal, da bi se kmalu srečala in pogovorila. Po hitrem slovesu se je odpeljal naprej.

Videoposnetek interakcije je zakrožil po družbenih omrežjih, a zakonca Roglič o nosečnosti javno nista spregovorila ali je potrdila do novembra. Lora je takrat na Instagramu objavila fotografijo, na kateri pozira na obali in na kateri se vidi njen nosečniški trebuh.

Primož in Lora sta v zvezi že vrsto let, oktobra lani pa sta dahnila tudi usodni da. Poroka je potekala v Vili Vipolže v Goriških brdih.

Na Giru bo kapetan

Roglič, ki po padcih na lanskem Touru in Vuleti, obe dirki je predčasno končal, še okreva po operaciji rame, bo imel v letošnji za glavni cilj italijanski Giro. Njegova ekipa Jumbo Visma je namreč konec decembra sporočila, da mu je na tej preizkušnji namenila vlogo kapetana.

Vir: MMC Foto: zajem zaslona Instagram