Princ Harry razkril, zakaj sta sprti Kate in Meghan

ByA.K.

6. januarja, 2023 , ,
Princ Harry in Meghan Markle Foto: Zajem zaslona

Princ Harry v knjigi razkril, kako se je začel spor med Kate in Meghan

Princ Harry je v knjigi razkril, kako se je začel spor med Kate in Meghan. Novinarji so se pred izidom knjige dokopali do spominov princa Harryja. Nekatere podrobnosti, ki jih v njej razkrije Harry, so zares šokantne. Harry trdi, da ga je njegov brat William fizično napadel zaradi Meghan Markle in da sta ga William in Kate leta 2005 prepričevala, naj obleče nacistično uniformo na zabavi v maskah.

Harry je v knjigi razkril tudi podrobnosti o razmerju Meghan Markle in Kate Middleton ter zloglasni prepir med svakinjama pred poroko Harryja in Meghan.

Kot piše Harry v svoji knjigi, sta se med poročnimi pripravami in vajami oblek za male družice Meghan in Kate sprli. Meghan je pred tem povedala Kate, da ima zaradi hormonov “nosečniške možgane”. Kate je bila takrat v visoki nosečnosti in je mesec dni pred poroko rodila sina Louisa.

Meghan je bila zaradi komentarja pokarana

Po Harryjevih besedah ​​Kate ni dobro sprejela Meghanine pripombe. Meghan so rekli, da ni bila dovolj blizu svoji svakinji, da bi ji rekla kaj takega. Meghan naj bi povedali, da člani kraljeve družine med seboj ne komunicirajo tako.

Spomnimo, britanski mediji so poročali, da je Kate na vaji jokala zaradi Meghan. Meghan medtem trdi, da je zaradi Kate jokala prav ona.

“Opravičila se mi je in mi poslala rože,” je povedala Meghan v intervjuju z Oprah Winfrey leta 2021.

Ne spreglejte…

Skoraj polovica Britancev želi, da se Harryju in Meghan odvzame kraljeva naziva

Skoraj polovica Britancev meni, da bi morali princu Harryju in Meghan Markle po novi Netflixovi seriji, v kateri sta znova napadla kraljevo družino, odvzeti kraljeva naziva… več tukaj.

Foto: zajem zaslona